Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23635
Назва: Розробка нового виду консервів з артишоком
Інші назви: Development of a new kind of preserves with artichoke
Автори: Третяк, Христина Богданівна
Tretiak, Kh.B.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Третяк Х.Б. Розробка нового виду консервів з артишоком : диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / Х.Б. Третяк ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 7 с.
Bibliographic description: Tretiak Kh.B. Development of a new kind of preserves with artichoke : the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / Kh.B. Tretiak ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 7 p.
Дата публікації: 2018
Дата подання: 2018
Дата внесення: 18-лют-2018
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
Науковий керівник: Бейко, Людмила Анатоліївна
УДК: 664.8/.9
Теми: консерви
canned food
артишоки
артишоки
удосконалена технологія
advanced technology
консервування
canning
харчова промисловість
food industries
Короткий огляд (реферат): Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробці нового виду консервів з використанням артишоку для розширення раціону людського харчування та отримання консервів із хорошими смаковими властивостями. Метою даної роботи є розробка рецептури та технології виробництва консервів з артишоком. На підставі отриманих результатів запропоновано рецептури та технологічні схеми консервів.
The master's qualification work is devoted to the development of a new type of canned food using artichoke to expand the diet of human food and obtain canned foods with good taste properties. The purpose of this work is to develop a recipe and technology for the production of canned artichokes. Based on these results suggested recipes and technological schemes of canned food.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23635
Власник авторського права: © Третяк Х.Б.
Тип вмісту: Thesis Abstract
Розташовується у зібраннях:181 — харчові технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tretiak_Development of a new kind of preserves with artichoke.pdf191,45 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора