Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23635
Título: Розробка нового виду консервів з артишоком
Outros títulos: Development of a new kind of preserves with artichoke
Authors: Третяк, Христина Богданівна
Tretiak, Kh.B.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Третяк Х.Б. Розробка нового виду консервів з артишоком : диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / Х.Б. Третяк ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 7 с.
Bibliographic description (International): Tretiak Kh.B. Development of a new kind of preserves with artichoke : the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / Kh.B. Tretiak ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 7 p.
Data de edición: 2018
Submitted date: 2018
Date of entry: 18-Feb-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Бейко, Людмила Анатоліївна
UDC: 664.8/.9
Palabras chave: консерви
canned food
артишоки
артишоки
удосконалена технологія
advanced technology
консервування
canning
харчова промисловість
food industries
Resumo: Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробці нового виду консервів з використанням артишоку для розширення раціону людського харчування та отримання консервів із хорошими смаковими властивостями. Метою даної роботи є розробка рецептури та технології виробництва консервів з артишоком. На підставі отриманих результатів запропоновано рецептури та технологічні схеми консервів.
The master's qualification work is devoted to the development of a new type of canned food using artichoke to expand the diet of human food and obtain canned foods with good taste properties. The purpose of this work is to develop a recipe and technology for the production of canned artichokes. Based on these results suggested recipes and technological schemes of canned food.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23635
Copyright owner: © Третяк Х.Б.
Content type: Thesis Abstract
Aparece nas Coleccións181 — харчові технології

Arquivos neste item
Arquivo Descrición TamañoFormato 
Tretiak_Development of a new kind of preserves with artichoke.pdf191,45 kBAdobe PDFVer/abrir


Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados

Ferramentas administrativas