กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23635
ชื่อเรื่อง: | Розробка нового виду консервів з артишоком |
ชื่อเรื่องอื่นๆ: | Development of a new kind of preserves with artichoke |
ผู้แต่ง: | Третяк, Христина Богданівна Tretiak, Kh.B. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Третяк Х.Б. Розробка нового виду консервів з артишоком : диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / Х.Б. Третяк ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 7 с. |
Bibliographic description (International): | Tretiak Kh.B. Development of a new kind of preserves with artichoke : the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / Kh.B. Tretiak ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 7 p. |
วันที่เผยแพร่: | 2018 |
Submitted date: | 2018 |
Date of entry: | 18-กุม-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Supervisor: | Бейко, Людмила Анатоліївна |
UDC: | 664.8/.9 |
คำสำคัญ: | консерви canned food артишоки артишоки удосконалена технологія advanced technology консервування canning харчова промисловість food industries |
บทคัดย่อ: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробці нового виду консервів з використанням артишоку для розширення раціону людського харчування та отримання консервів із хорошими смаковими властивостями. Метою даної роботи є розробка рецептури та технології виробництва консервів з артишоком. На підставі отриманих результатів запропоновано рецептури та технологічні схеми консервів. The master's qualification work is devoted to the development of a new type of canned food using artichoke to expand the diet of human food and obtain canned foods with good taste properties. The purpose of this work is to develop a recipe and technology for the production of canned artichokes. Based on these results suggested recipes and technological schemes of canned food. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23635 |
Copyright owner: | © Третяк Х.Б. |
Content type: | Thesis Abstract |
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล: | 181 — харчові технології |
แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม | รายละเอียด | ขนาด | รูปแบบ | |
---|---|---|---|---|
Tretiak_Development of a new kind of preserves with artichoke.pdf | 191,45 kB | Adobe PDF | ดู/เปิด |
รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น
เครื่องมือสำหรับผู้ดูแลระบบ