Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23635
Pełny rekord metadanych
Pole DC | Wartość | Język |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Бейко, Людмила Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Третяк, Христина Богданівна | - |
dc.contributor.author | Tretiak, Kh.B. | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-18T16:49:38Z | - |
dc.date.available | 2018-02-18T16:49:38Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.date.submitted | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Третяк Х.Б. Розробка нового виду консервів з артишоком : диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / Х.Б. Третяк ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 7 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23635 | - |
dc.description.abstract | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробці нового виду консервів з використанням артишоку для розширення раціону людського харчування та отримання консервів із хорошими смаковими властивостями. Метою даної роботи є розробка рецептури та технології виробництва консервів з артишоком. На підставі отриманих результатів запропоновано рецептури та технологічні схеми консервів. | uk_UA |
dc.description.abstract | The master's qualification work is devoted to the development of a new type of canned food using artichoke to expand the diet of human food and obtain canned foods with good taste properties. The purpose of this work is to develop a recipe and technology for the production of canned artichokes. Based on these results suggested recipes and technological schemes of canned food. | uk_UA |
dc.subject | консерви | uk_UA |
dc.subject | canned food | uk_UA |
dc.subject | артишоки | uk_UA |
dc.subject | артишоки | uk_UA |
dc.subject | удосконалена технологія | uk_UA |
dc.subject | advanced technology | uk_UA |
dc.subject | консервування | uk_UA |
dc.subject | canning | uk_UA |
dc.subject | харчова промисловість | uk_UA |
dc.subject | food industries | uk_UA |
dc.title | Розробка нового виду консервів з артишоком | uk_UA |
dc.title.alternative | Development of a new kind of preserves with artichoke | uk_UA |
dc.type | Thesis Abstract | uk_UA |
dc.rights.holder | © Третяк Х.Б. | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk_UA |
dc.subject.udc | 664.8/.9 | uk_UA |
dc.identifier.citationen | Tretiak Kh.B. Development of a new kind of preserves with artichoke : the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / Kh.B. Tretiak ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 7 p. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Występuje w kolekcjach: | 181 — харчові технології |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Tretiak_Development of a new kind of preserves with artichoke.pdf | 191,45 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora