Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23635
Pełny rekord metadanych
Pole DCWartośćJęzyk
dc.contributor.advisorБейко, Людмила Анатоліївна-
dc.contributor.authorТретяк, Христина Богданівна-
dc.contributor.authorTretiak, Kh.B.-
dc.date.accessioned2018-02-18T16:49:38Z-
dc.date.available2018-02-18T16:49:38Z-
dc.date.issued2018-
dc.date.submitted2018-
dc.identifier.citationТретяк Х.Б. Розробка нового виду консервів з артишоком : диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / Х.Б. Третяк ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 7 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23635-
dc.description.abstractМагістерська кваліфікаційна робота присвячена розробці нового виду консервів з використанням артишоку для розширення раціону людського харчування та отримання консервів із хорошими смаковими властивостями. Метою даної роботи є розробка рецептури та технології виробництва консервів з артишоком. На підставі отриманих результатів запропоновано рецептури та технологічні схеми консервів.uk_UA
dc.description.abstractThe master's qualification work is devoted to the development of a new type of canned food using artichoke to expand the diet of human food and obtain canned foods with good taste properties. The purpose of this work is to develop a recipe and technology for the production of canned artichokes. Based on these results suggested recipes and technological schemes of canned food.uk_UA
dc.subjectконсервиuk_UA
dc.subjectcanned fooduk_UA
dc.subjectартишокиuk_UA
dc.subjectартишокиuk_UA
dc.subjectудосконалена технологіяuk_UA
dc.subjectadvanced technologyuk_UA
dc.subjectконсервуванняuk_UA
dc.subjectcanninguk_UA
dc.subjectхарчова промисловістьuk_UA
dc.subjectfood industriesuk_UA
dc.titleРозробка нового виду консервів з артишокомuk_UA
dc.title.alternativeDevelopment of a new kind of preserves with artichokeuk_UA
dc.typeThesis Abstractuk_UA
dc.rights.holder© Третяк Х.Б.uk_UA
dc.coverage.placenameТернопільuk_UA
dc.subject.udc664.8/.9uk_UA
dc.identifier.citationenTretiak Kh.B. Development of a new kind of preserves with artichoke : the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / Kh.B. Tretiak ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 7 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Występuje w kolekcjach:181 — харчові технології

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Tretiak_Development of a new kind of preserves with artichoke.pdf191,45 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora