Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23635| Заглавие: | Розробка нового виду консервів з артишоком |
| Други Заглавия: | Development of a new kind of preserves with artichoke |
| Автори: | Третяк, Христина Богданівна Tretiak, Kh.B. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
| Bibliographic description (Ukraine): | Третяк Х.Б. Розробка нового виду консервів з артишоком : диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / Х.Б. Третяк ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 7 с. |
| Bibliographic description (International): | Tretiak Kh.B. Development of a new kind of preserves with artichoke : the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / Kh.B. Tretiak ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 7 p. |
| Дата на Публикуване: | 2018 |
| Submitted date: | 2018 |
| Date of entry: | 18-Фев-2018 |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | Тернопіль |
| Supervisor: | Бейко, Людмила Анатоліївна |
| UDC: | 664.8/.9 |
| Ключови Думи: | консерви canned food артишоки артишоки удосконалена технологія advanced technology консервування canning харчова промисловість food industries |
| Резюме: | Магістерська кваліфікаційна робота присвячена розробці нового виду консервів з використанням артишоку для розширення раціону людського харчування та отримання консервів із хорошими смаковими властивостями. Метою даної роботи є розробка рецептури та технології виробництва консервів з артишоком. На підставі отриманих результатів запропоновано рецептури та технологічні схеми консервів. The master's qualification work is devoted to the development of a new type of canned food using artichoke to expand the diet of human food and obtain canned foods with good taste properties. The purpose of this work is to develop a recipe and technology for the production of canned artichokes. Based on these results suggested recipes and technological schemes of canned food. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23635 |
| Copyright owner: | © Третяк Х.Б. |
| Content type: | Thesis Abstract |
| Показва се в Колекции: | 181 — харчові технології |
Файлове в Този Публикация:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Tretiak_Development of a new kind of preserves with artichoke.pdf | 191,45 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.
Herramientas de Administrador