Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23625
Назва: | Удосконалення способу стабілізації структури морозива та застосування розроблених рекомендацій в цеху виготовлення морозива потужністю 35 тонн |
Інші назви: | Improvement of the way of ice-cream structure stabilizing and the use of developed recommendations in the workshop of ice-cream production with capacity of 35 tons |
Автори: | Притулюк, Наталія Володимирівна Prituluk, N.V. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Притулюк Н.В. Удосконалення способу стабілізації структури морозива та застосування розроблених рекомендацій в цеху виготовлення морозива потужністю 35 тонн : диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / Н.В. Притулюк ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с. |
Bibliographic description: | Prituluk N.V. Improvement of the way of ice-cream structure stabilizing and the use of developed recommendations in the workshop of ice-cream production with capacity of 35 tons: the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / N.V. Prituluk ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p. |
Дата публікації: | 2018 |
Дата подання: | 2018 |
Дата внесення: | 18-лют-2018 |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | Тернопіль |
Науковий керівник: | Крупа, Ольга Миколаївна |
Члени комітету: | Ворощук, Віктор Ярославович |
УДК: | 663.674 |
Теми: | морозиво ice cream структура морозива ice cream structure процес піноутворення process of foam formation зернові cereals |
Кількість сторінок: | 6 |
Короткий огляд (реферат): | Магістерська робота присвячена вивченню та удосконаленню стабілізації структури морозива за допомогою зернових компонентів Master's work is devoted to studying and improving the stabilization of the structure of ice cream with the help of grain components |
Опис: | Роботу виконано на кафедрі харчової біотехнології і хімії Тернопільського
національного технічного університету імені Івана Пулюя Міністерства освіти
і науки України. Захист відбудеться 23 лютого 2018 р. о 9 .00 годині на засіданні екзаменаційної комісії No17 у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя за адресою: 46000, м. Тернопіль, вул. Танцорова, 5, навчальний корпус No5, ауд. 14. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23625 |
Власник авторського права: | © Притулюк Н.В. |
Перелік літератури: | 1. Притулюк Н.В. Піноутворення у виробництві морозива / Н.В. Притулюк // Актуальні задачі сучасних технологій : зб. тез доповідей міжнар. наук. -техн. конф. Молодих учених та студентів, 16–17 листопада – Тернопіль : ТНТУ, 2017. – с. 159-160.. |
Тип вмісту: | Thesis Abstract |
Розташовується у зібраннях: | 181 — харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора