Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23625

Tytuł: Удосконалення способу стабілізації структури морозива та застосування розроблених рекомендацій в цеху виготовлення морозива потужністю 35 тонн
Inne tytuły: Improvement of the way of ice-cream structure stabilizing and the use of developed recommendations in the workshop of ice-cream production with capacity of 35 tons
Authors: Притулюк, Наталія Володимирівна
Prituluk, N.V.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Cytat: Притулюк Н.В. Удосконалення способу стабілізації структури морозива та застосування розроблених рекомендацій в цеху виготовлення морозива потужністю 35 тонн : диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / Н.В. Притулюк ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с.
Bibliographic description: Prituluk N.V. Improvement of the way of ice-cream structure stabilizing and the use of developed recommendations in the workshop of ice-cream production with capacity of 35 tons: the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / N.V. Prituluk ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.
Data wydania: 2018
Data archiwizacji: 2018
Date of entry: 18-lut-2018
Kraj (kod): UA
Place edycja: Тернопіль
Promotor: Крупа, Ольга Миколаївна
Członkowie Komitetu: Ворощук, Віктор Ярославович
UDC: 663.674
Słowa kluczowe: морозиво
ice cream
структура морозива
ice cream structure
процес піноутворення
process of foam formation
зернові
cereals
Strony: 6
Abstract: Магістерська робота присвячена вивченню та удосконаленню стабілізації структури морозива за допомогою зернових компонентів
Master's work is devoted to studying and improving the stabilization of the structure of ice cream with the help of grain components
Opis: Роботу виконано на кафедрі харчової біотехнології і хімії Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя Міністерства освіти і науки України.
Захист відбудеться 23 лютого 2018 р. о 9 .00 годині на засіданні екзаменаційної комісії No17 у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя за адресою: 46000, м. Тернопіль, вул. Танцорова, 5, навчальний корпус No5, ауд. 14.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23625
Właściciel praw autorskich: © Притулюк Н.В.
Wykaz piśmiennictwa: 1. Притулюк Н.В. Піноутворення у виробництві морозива / Н.В. Притулюк // Актуальні задачі сучасних технологій : зб. тез доповідей міжнар. наук. -техн. конф. Молодих учених та студентів, 16–17 листопада – Тернопіль : ТНТУ, 2017. – с. 159-160..
Typ zawartości: Thesis Abstract
Występuje w kolekcjach:181 — харчові технології



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora