Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23625
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Крупа, Ольга Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Притулюк, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Prituluk, N.V. | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-18T09:06:25Z | - |
dc.date.available | 2018-02-18T09:06:25Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.date.submitted | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Притулюк Н.В. Удосконалення способу стабілізації структури морозива та застосування розроблених рекомендацій в цеху виготовлення морозива потужністю 35 тонн : диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / Н.В. Притулюк ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23625 | - |
dc.description | Роботу виконано на кафедрі харчової біотехнології і хімії Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя Міністерства освіти і науки України. | - |
dc.description | Захист відбудеться 23 лютого 2018 р. о 9 .00 годині на засіданні екзаменаційної комісії No17 у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя за адресою: 46000, м. Тернопіль, вул. Танцорова, 5, навчальний корпус No5, ауд. 14. | - |
dc.description.abstract | Магістерська робота присвячена вивченню та удосконаленню стабілізації структури морозива за допомогою зернових компонентів | uk_UA |
dc.description.abstract | Master's work is devoted to studying and improving the stabilization of the structure of ice cream with the help of grain components | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | морозиво | uk_UA |
dc.subject | ice cream | uk_UA |
dc.subject | структура морозива | uk_UA |
dc.subject | ice cream structure | uk_UA |
dc.subject | процес піноутворення | uk_UA |
dc.subject | process of foam formation | uk_UA |
dc.subject | зернові | uk_UA |
dc.subject | cereals | uk_UA |
dc.title | Удосконалення способу стабілізації структури морозива та застосування розроблених рекомендацій в цеху виготовлення морозива потужністю 35 тонн | uk_UA |
dc.title.alternative | Improvement of the way of ice-cream structure stabilizing and the use of developed recommendations in the workshop of ice-cream production with capacity of 35 tons | uk_UA |
dc.type | Thesis Abstract | uk_UA |
dc.rights.holder | © Притулюк Н.В. | uk_UA |
dc.contributor.committeeMember | Ворощук, Віктор Ярославович | - |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk_UA |
dc.format.pages | 6 | - |
dc.subject.udc | 663.674 | uk_UA |
dc.relation.references | 1. Притулюк Н.В. Піноутворення у виробництві морозива / Н.В. Притулюк // Актуальні задачі сучасних технологій : зб. тез доповідей міжнар. наук. -техн. конф. Молодих учених та студентів, 16–17 листопада – Тернопіль : ТНТУ, 2017. – с. 159-160.. | - |
dc.identifier.citationen | Prituluk N.V. Improvement of the way of ice-cream structure stabilizing and the use of developed recommendations in the workshop of ice-cream production with capacity of 35 tons: the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / N.V. Prituluk ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 181 — харчові технології |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора