Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23625

Заглавие: Удосконалення способу стабілізації структури морозива та застосування розроблених рекомендацій в цеху виготовлення морозива потужністю 35 тонн
Други Заглавия: Improvement of the way of ice-cream structure stabilizing and the use of developed recommendations in the workshop of ice-cream production with capacity of 35 tons
Автори: Притулюк, Наталія Володимирівна
Prituluk, N.V.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Притулюк Н.В. Удосконалення способу стабілізації структури морозива та застосування розроблених рекомендацій в цеху виготовлення морозива потужністю 35 тонн : диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / Н.В. Притулюк ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с.
Bibliographic description (International): Prituluk N.V. Improvement of the way of ice-cream structure stabilizing and the use of developed recommendations in the workshop of ice-cream production with capacity of 35 tons: the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / N.V. Prituluk ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p.
Дата на Публикуване: 2018
Submitted date: 2018
Date of entry: 18-Фев-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Крупа, Ольга Миколаївна
Committee members: Ворощук, Віктор Ярославович
UDC: 663.674
Ключови Думи: морозиво
ice cream
структура морозива
ice cream structure
процес піноутворення
process of foam formation
зернові
cereals
Number of pages: 6
Резюме: Магістерська робота присвячена вивченню та удосконаленню стабілізації структури морозива за допомогою зернових компонентів
Master's work is devoted to studying and improving the stabilization of the structure of ice cream with the help of grain components
Описание: Роботу виконано на кафедрі харчової біотехнології і хімії Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя Міністерства освіти і науки України.
Захист відбудеться 23 лютого 2018 р. о 9 .00 годині на засіданні екзаменаційної комісії No17 у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя за адресою: 46000, м. Тернопіль, вул. Танцорова, 5, навчальний корпус No5, ауд. 14.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23625
Copyright owner: © Притулюк Н.В.
References (Ukraine): 1. Притулюк Н.В. Піноутворення у виробництві морозива / Н.В. Притулюк // Актуальні задачі сучасних технологій : зб. тез доповідей міжнар. наук. -техн. конф. Молодих учених та студентів, 16–17 листопада – Тернопіль : ТНТУ, 2017. – с. 159-160..
Content type: Thesis Abstract
Показва се в Колекции:181 — харчові технології



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти