Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23625
Titre: | Удосконалення способу стабілізації структури морозива та застосування розроблених рекомендацій в цеху виготовлення морозива потужністю 35 тонн |
Autre(s) titre(s): | Improvement of the way of ice-cream structure stabilizing and the use of developed recommendations in the workshop of ice-cream production with capacity of 35 tons |
Auteur(s): | Притулюк, Наталія Володимирівна Prituluk, N.V. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Притулюк Н.В. Удосконалення способу стабілізації структури морозива та застосування розроблених рекомендацій в цеху виготовлення морозива потужністю 35 тонн : диплом магістра за спеціальністю 181 "Технологія харчування" / Н.В. Притулюк ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. - Тернопіль: 2018 - 6 с. |
Bibliographic description (International): | Prituluk N.V. Improvement of the way of ice-cream structure stabilizing and the use of developed recommendations in the workshop of ice-cream production with capacity of 35 tons: the diplom of master's degree in specialty 181 "Food Technology" / N.V. Prituluk ; Ternopil Ivan Pul’uj national technical university. - Ternopil: 2018 - 6 p. |
Date de publication: | 2018 |
Submitted date: | 2018 |
Date of entry: | 18-fév-2018 |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Supervisor: | Крупа, Ольга Миколаївна |
Committee members: | Ворощук, Віктор Ярославович |
UDC: | 663.674 |
Mots-clés: | морозиво ice cream структура морозива ice cream structure процес піноутворення process of foam formation зернові cereals |
Number of pages: | 6 |
Résumé: | Магістерська робота присвячена вивченню та удосконаленню стабілізації структури морозива за допомогою зернових компонентів Master's work is devoted to studying and improving the stabilization of the structure of ice cream with the help of grain components |
Description: | Роботу виконано на кафедрі харчової біотехнології і хімії Тернопільського
національного технічного університету імені Івана Пулюя Міністерства освіти
і науки України. Захист відбудеться 23 лютого 2018 р. о 9 .00 годині на засіданні екзаменаційної комісії No17 у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя за адресою: 46000, м. Тернопіль, вул. Танцорова, 5, навчальний корпус No5, ауд. 14. |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23625 |
Copyright owner: | © Притулюк Н.В. |
References (Ukraine): | 1. Притулюк Н.В. Піноутворення у виробництві морозива / Н.В. Притулюк // Актуальні задачі сучасних технологій : зб. тез доповідей міжнар. наук. -техн. конф. Молодих учених та студентів, 16–17 листопада – Тернопіль : ТНТУ, 2017. – с. 159-160.. |
Content type: | Thesis Abstract |
Collection(s) : | 181 — харчові технології |
Fichier(s) constituant ce document :
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.
Outils d'administration