Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23490
Tytuł: | Дослідження шляхів підвищення якості та конкурентоспроможності продукції підприємства, на прикладі ПрАТ "Тернопільський молокозавод" |
Inne tytuły: | An investigation of the product’s quality and competitiveness improvements at the PJSC "Ternopil dairy factory" |
Authors: | Романюк, Оксана Василівна |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Cytat: | Романюк О.В. Дослідження шляхів підвищення якості та конкурентоспроможності продукції підприємства, на прикладі ПрАТ "Тернопільський молокозавод": автореферат дипломного проекту магістра за спеціальністю "073 — Менеджмент"/ О.В. Романюк; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 12 с. |
Bibliographic description: | O. Romaniuk An investigation of the product’s quality and competitiveness improvements at the PJSC "Ternopil dairy factory": the author's abstract of the diploma project of the master's degree in the specialty "073 — Management" / O. Romaniuk; Ternopil National Technical University named after Ivan Puluj. — Ternopil: TNTU, 2018. — 12 p. |
Data wydania: | 9-lut-2018 |
Data archiwizacji: | 9-lut-2018 |
Date of entry: | 9-lut-2018 |
Wydawca: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Kraj (kod): | UA |
Place edycja: | Тернопіль |
Promotor: | Шведа, Наталія Михайлівна |
Członkowie Komitetu: | Владимир, Ольга Михайлівна |
UDC: | 339.137.2 |
Słowa kluczowe: | 073 менеджмент якість продукції конкурентоспроможність продукції конкурентна перевага система управління якістю розширення асортименту стандартизація ринок product’s quality product’s competitiveness competitive advantage the quality management system expansion of assortment standardization market |
Abstract: | Розроблено шляхи підвищення якості та конкурентоспроможності продукції ПрАТ "Тернопільський молокозавод", що включають проекти з вдосконалення процесу стандартизації шляхом впровадження системи НАССР, створення вертикально-інтегрованого об’єднання, розширення асортименту за рахунок виробництва нового виду продукції. The ways of improving the product’s quality and competitiveness of PJSC "Ternopil dairy factory" include projects from perfection of process of standardization by introduction of the system НАССР, creation of the apeak-integrated association, expansion of assortment due to the production of new type of products. |
Opis: | Проект виконано на кафедрі менеджменту у виробничій сфері Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23490 |
Typ zawartości: | Thesis Abstract |
Występuje w kolekcjach: | 073 — менеджмент |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Avtoreferat_Romanjuk_O_V..docx | 51,28 kB | Microsoft Word XML | Przeglądanie/Otwarcie | |
Avtoreferat_Romanjuk_O_V..pdf | 443,79 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
Avtoreferat_Romanjuk_O_V.djvu | 115,38 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
Avtoreferat_Romanjuk_O_V__COVER.png | 116,7 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora