Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23490
Titulua: | Дослідження шляхів підвищення якості та конкурентоспроможності продукції підприємства, на прикладі ПрАТ "Тернопільський молокозавод" |
Beste titulu batzuk: | An investigation of the product’s quality and competitiveness improvements at the PJSC "Ternopil dairy factory" |
Egilea: | Романюк, Оксана Василівна |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Романюк О.В. Дослідження шляхів підвищення якості та конкурентоспроможності продукції підприємства, на прикладі ПрАТ "Тернопільський молокозавод": автореферат дипломного проекту магістра за спеціальністю "073 — Менеджмент"/ О.В. Романюк; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 12 с. |
Bibliographic description (International): | O. Romaniuk An investigation of the product’s quality and competitiveness improvements at the PJSC "Ternopil dairy factory": the author's abstract of the diploma project of the master's degree in the specialty "073 — Management" / O. Romaniuk; Ternopil National Technical University named after Ivan Puluj. — Ternopil: TNTU, 2018. — 12 p. |
Gordailuaren-data: | 9-Feb-2018 |
Submitted date: | 9-Feb-2018 |
Date of entry: | 9-Feb-2018 |
Argitalpen: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Тернопіль |
Supervisor: | Шведа, Наталія Михайлівна |
Committee members: | Владимир, Ольга Михайлівна |
UDC: | 339.137.2 |
Gako-hitzak: | 073 менеджмент якість продукції конкурентоспроможність продукції конкурентна перевага система управління якістю розширення асортименту стандартизація ринок product’s quality product’s competitiveness competitive advantage the quality management system expansion of assortment standardization market |
Laburpena: | Розроблено шляхи підвищення якості та конкурентоспроможності продукції ПрАТ "Тернопільський молокозавод", що включають проекти з вдосконалення процесу стандартизації шляхом впровадження системи НАССР, створення вертикально-інтегрованого об’єднання, розширення асортименту за рахунок виробництва нового виду продукції. The ways of improving the product’s quality and competitiveness of PJSC "Ternopil dairy factory" include projects from perfection of process of standardization by introduction of the system НАССР, creation of the apeak-integrated association, expansion of assortment due to the production of new type of products. |
Deskribapena: | Проект виконано на кафедрі менеджменту у виробничій сфері Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23490 |
Content type: | Thesis Abstract |
Bildumetan azaltzen da: | 073 — менеджмент |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
Avtoreferat_Romanjuk_O_V..docx | 51,28 kB | Microsoft Word XML | Bistaratu/Ireki | |
Avtoreferat_Romanjuk_O_V..pdf | 443,79 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
Avtoreferat_Romanjuk_O_V.djvu | 115,38 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
Avtoreferat_Romanjuk_O_V__COVER.png | 116,7 kB | image/png | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.
Administratzailearen tresnak