Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23490

Назва: Дослідження шляхів підвищення якості та конкурентоспроможності продукції підприємства, на прикладі ПрАТ "Тернопільський молокозавод"
Інші назви: An investigation of the product’s quality and competitiveness improvements at the PJSC "Ternopil dairy factory"
Автори: Романюк, Оксана Василівна
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Романюк О.В. Дослідження шляхів підвищення якості та конкурентоспроможності продукції підприємства, на прикладі ПрАТ "Тернопільський молокозавод": автореферат дипломного проекту магістра за спеціальністю "073 — Менеджмент"/ О.В. Романюк; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 12 с.
Bibliographic description: O. Romaniuk An investigation of the product’s quality and competitiveness improvements at the PJSC "Ternopil dairy factory": the author's abstract of the diploma project of the master's degree in the specialty "073 — Management" / O. Romaniuk; Ternopil National Technical University named after Ivan Puluj. — Ternopil: TNTU, 2018. — 12 p.
Дата публікації: 9-лют-2018
Дата подання: 9-лют-2018
Дата внесення: 9-лют-2018
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Країна (код): UA
Місце видання, проведення: Тернопіль
Науковий керівник: Шведа, Наталія Михайлівна
Члени комітету: Владимир, Ольга Михайлівна
УДК: 339.137.2
Теми: 073
менеджмент
якість продукції
конкурентоспроможність продукції
конкурентна перевага
система управління якістю
розширення асортименту
стандартизація
ринок
product’s quality
product’s competitiveness
competitive advantage
the quality management system
expansion of assortment
standardization
market
Короткий огляд (реферат): Розроблено шляхи підвищення якості та конкурентоспроможності продукції ПрАТ "Тернопільський молокозавод", що включають проекти з вдосконалення процесу стандартизації шляхом впровадження системи НАССР, створення вертикально-інтегрованого об’єднання, розширення асортименту за рахунок виробництва нового виду продукції. The ways of improving the product’s quality and competitiveness of PJSC "Ternopil dairy factory" include projects from perfection of process of standardization by introduction of the system НАССР, creation of the apeak-integrated association, expansion of assortment due to the production of new type of products.
Опис: Проект виконано на кафедрі менеджменту у виробничій сфері Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23490
Тип вмісту: Thesis Abstract
Розташовується у зібраннях:073 — менеджмент



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора