Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23490

Title: Дослідження шляхів підвищення якості та конкурентоспроможності продукції підприємства, на прикладі ПрАТ "Тернопільський молокозавод"
Other Titles: An investigation of the product’s quality and competitiveness improvements at the PJSC "Ternopil dairy factory"
Authors: Романюк, Оксана Василівна
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Романюк О.В. Дослідження шляхів підвищення якості та конкурентоспроможності продукції підприємства, на прикладі ПрАТ "Тернопільський молокозавод": автореферат дипломного проекту магістра за спеціальністю "073 — Менеджмент"/ О.В. Романюк; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 12 с.
Bibliographic description (International): O. Romaniuk An investigation of the product’s quality and competitiveness improvements at the PJSC "Ternopil dairy factory": the author's abstract of the diploma project of the master's degree in the specialty "073 — Management" / O. Romaniuk; Ternopil National Technical University named after Ivan Puluj. — Ternopil: TNTU, 2018. — 12 p.
Issue Date: 9-Feb-2018
Submitted date: 9-Feb-2018
Date of entry: 9-Feb-2018
Publisher: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Шведа, Наталія Михайлівна
Committee members: Владимир, Ольга Михайлівна
UDC: 339.137.2
Keywords: 073
менеджмент
якість продукції
конкурентоспроможність продукції
конкурентна перевага
система управління якістю
розширення асортименту
стандартизація
ринок
product’s quality
product’s competitiveness
competitive advantage
the quality management system
expansion of assortment
standardization
market
Abstract: Розроблено шляхи підвищення якості та конкурентоспроможності продукції ПрАТ "Тернопільський молокозавод", що включають проекти з вдосконалення процесу стандартизації шляхом впровадження системи НАССР, створення вертикально-інтегрованого об’єднання, розширення асортименту за рахунок виробництва нового виду продукції. The ways of improving the product’s quality and competitiveness of PJSC "Ternopil dairy factory" include projects from perfection of process of standardization by introduction of the system НАССР, creation of the apeak-integrated association, expansion of assortment due to the production of new type of products.
Description: Проект виконано на кафедрі менеджменту у виробничій сфері Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23490
Content type: Thesis Abstract
Appears in Collections:073 — менеджмент

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Avtoreferat_Romanjuk_O_V..docx51,28 kBMicrosoft Word XMLView/Open
Avtoreferat_Romanjuk_O_V..pdf443,79 kBAdobe PDFView/Open
Avtoreferat_Romanjuk_O_V.djvu115,38 kBDjVuView/Open
Avtoreferat_Romanjuk_O_V__COVER.png116,7 kBimage/pngView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

Admin Tools