Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23490

Заглавие: Дослідження шляхів підвищення якості та конкурентоспроможності продукції підприємства, на прикладі ПрАТ "Тернопільський молокозавод"
Други Заглавия: An investigation of the product’s quality and competitiveness improvements at the PJSC "Ternopil dairy factory"
Автори: Романюк, Оксана Василівна
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Романюк О.В. Дослідження шляхів підвищення якості та конкурентоспроможності продукції підприємства, на прикладі ПрАТ "Тернопільський молокозавод": автореферат дипломного проекту магістра за спеціальністю "073 — Менеджмент"/ О.В. Романюк; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 12 с.
Bibliographic description (International): O. Romaniuk An investigation of the product’s quality and competitiveness improvements at the PJSC "Ternopil dairy factory": the author's abstract of the diploma project of the master's degree in the specialty "073 — Management" / O. Romaniuk; Ternopil National Technical University named after Ivan Puluj. — Ternopil: TNTU, 2018. — 12 p.
Дата на Публикуване: 9-Фев-2018
Submitted date: 9-Фев-2018
Date of entry: 9-Фев-2018
Издател: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль
Supervisor: Шведа, Наталія Михайлівна
Committee members: Владимир, Ольга Михайлівна
UDC: 339.137.2
Ключови Думи: 073
менеджмент
якість продукції
конкурентоспроможність продукції
конкурентна перевага
система управління якістю
розширення асортименту
стандартизація
ринок
product’s quality
product’s competitiveness
competitive advantage
the quality management system
expansion of assortment
standardization
market
Резюме: Розроблено шляхи підвищення якості та конкурентоспроможності продукції ПрАТ "Тернопільський молокозавод", що включають проекти з вдосконалення процесу стандартизації шляхом впровадження системи НАССР, створення вертикально-інтегрованого об’єднання, розширення асортименту за рахунок виробництва нового виду продукції. The ways of improving the product’s quality and competitiveness of PJSC "Ternopil dairy factory" include projects from perfection of process of standardization by introduction of the system НАССР, creation of the apeak-integrated association, expansion of assortment due to the production of new type of products.
Описание: Проект виконано на кафедрі менеджменту у виробничій сфері Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23490
Content type: Thesis Abstract
Показва се в Колекции:073 — менеджмент

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
Avtoreferat_Romanjuk_O_V..docx51,28 kBMicrosoft Word XMLИзглед/Отваряне
Avtoreferat_Romanjuk_O_V..pdf443,79 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне
Avtoreferat_Romanjuk_O_V.djvu115,38 kBDjVuИзглед/Отваряне
Avtoreferat_Romanjuk_O_V__COVER.png116,7 kBimage/pngИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти