Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23490

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorШведа, Наталія Михайлівна-
dc.contributor.authorРоманюк, Оксана Василівна-
dc.date.accessioned2018-02-09T16:56:59Z-
dc.date.available2018-02-09T16:56:59Z-
dc.date.issued2018-02-09-
dc.date.submitted2018-02-09-
dc.identifier.citationРоманюк О.В. Дослідження шляхів підвищення якості та конкурентоспроможності продукції підприємства, на прикладі ПрАТ "Тернопільський молокозавод": автореферат дипломного проекту магістра за спеціальністю "073 — Менеджмент"/ О.В. Романюк; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 12 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23490-
dc.descriptionПроект виконано на кафедрі менеджменту у виробничій сфері Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя.uk_UA
dc.description.abstractРозроблено шляхи підвищення якості та конкурентоспроможності продукції ПрАТ "Тернопільський молокозавод", що включають проекти з вдосконалення процесу стандартизації шляхом впровадження системи НАССР, створення вертикально-інтегрованого об’єднання, розширення асортименту за рахунок виробництва нового виду продукції. The ways of improving the product’s quality and competitiveness of PJSC "Ternopil dairy factory" include projects from perfection of process of standardization by introduction of the system НАССР, creation of the apeak-integrated association, expansion of assortment due to the production of new type of products.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subject073uk_UA
dc.subjectменеджментuk_UA
dc.subjectякість продукціїuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможність продукціїuk_UA
dc.subjectконкурентна перевагаuk_UA
dc.subjectсистема управління якістюuk_UA
dc.subjectрозширення асортиментуuk_UA
dc.subjectстандартизаціяuk_UA
dc.subjectринокuk_UA
dc.subjectproduct’s qualityuk_UA
dc.subjectproduct’s competitivenessuk_UA
dc.subjectcompetitive advantageuk_UA
dc.subjectthe quality management systemuk_UA
dc.subjectexpansion of assortmentuk_UA
dc.subjectstandardizationuk_UA
dc.subjectmarketuk_UA
dc.titleДослідження шляхів підвищення якості та конкурентоспроможності продукції підприємства, на прикладі ПрАТ "Тернопільський молокозавод"uk_UA
dc.title.alternativeAn investigation of the product’s quality and competitiveness improvements at the PJSC "Ternopil dairy factory"uk_UA
dc.typeThesis Abstractuk_UA
dc.contributor.committeeMemberВладимир, Ольга Михайлівна-
dc.coverage.placenameТернопільuk_UA
dc.subject.udc339.137.2uk_UA
dc.identifier.citationenO. Romaniuk An investigation of the product’s quality and competitiveness improvements at the PJSC "Ternopil dairy factory": the author's abstract of the diploma project of the master's degree in the specialty "073 — Management" / O. Romaniuk; Ternopil National Technical University named after Ivan Puluj. — Ternopil: TNTU, 2018. — 12 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:073 — менеджмент



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора