Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23490
Пълен Запис на метаданни
DC Поле | Стойност | Език |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Шведа, Наталія Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Романюк, Оксана Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2018-02-09T16:56:59Z | - |
dc.date.available | 2018-02-09T16:56:59Z | - |
dc.date.issued | 2018-02-09 | - |
dc.date.submitted | 2018-02-09 | - |
dc.identifier.citation | Романюк О.В. Дослідження шляхів підвищення якості та конкурентоспроможності продукції підприємства, на прикладі ПрАТ "Тернопільський молокозавод": автореферат дипломного проекту магістра за спеціальністю "073 — Менеджмент"/ О.В. Романюк; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 12 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23490 | - |
dc.description | Проект виконано на кафедрі менеджменту у виробничій сфері Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя. | uk_UA |
dc.description.abstract | Розроблено шляхи підвищення якості та конкурентоспроможності продукції ПрАТ "Тернопільський молокозавод", що включають проекти з вдосконалення процесу стандартизації шляхом впровадження системи НАССР, створення вертикально-інтегрованого об’єднання, розширення асортименту за рахунок виробництва нового виду продукції. The ways of improving the product’s quality and competitiveness of PJSC "Ternopil dairy factory" include projects from perfection of process of standardization by introduction of the system НАССР, creation of the apeak-integrated association, expansion of assortment due to the production of new type of products. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk_UA |
dc.subject | 073 | uk_UA |
dc.subject | менеджмент | uk_UA |
dc.subject | якість продукції | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність продукції | uk_UA |
dc.subject | конкурентна перевага | uk_UA |
dc.subject | система управління якістю | uk_UA |
dc.subject | розширення асортименту | uk_UA |
dc.subject | стандартизація | uk_UA |
dc.subject | ринок | uk_UA |
dc.subject | product’s quality | uk_UA |
dc.subject | product’s competitiveness | uk_UA |
dc.subject | competitive advantage | uk_UA |
dc.subject | the quality management system | uk_UA |
dc.subject | expansion of assortment | uk_UA |
dc.subject | standardization | uk_UA |
dc.subject | market | uk_UA |
dc.title | Дослідження шляхів підвищення якості та конкурентоспроможності продукції підприємства, на прикладі ПрАТ "Тернопільський молокозавод" | uk_UA |
dc.title.alternative | An investigation of the product’s quality and competitiveness improvements at the PJSC "Ternopil dairy factory" | uk_UA |
dc.type | Thesis Abstract | uk_UA |
dc.contributor.committeeMember | Владимир, Ольга Михайлівна | - |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk_UA |
dc.subject.udc | 339.137.2 | uk_UA |
dc.identifier.citationen | O. Romaniuk An investigation of the product’s quality and competitiveness improvements at the PJSC "Ternopil dairy factory": the author's abstract of the diploma project of the master's degree in the specialty "073 — Management" / O. Romaniuk; Ternopil National Technical University named after Ivan Puluj. — Ternopil: TNTU, 2018. — 12 p. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Показва се в Колекции: | 073 — менеджмент |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Avtoreferat_Romanjuk_O_V..docx | 51,28 kB | Microsoft Word XML | Изглед/Отваряне | |
Avtoreferat_Romanjuk_O_V..pdf | 443,79 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
Avtoreferat_Romanjuk_O_V.djvu | 115,38 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
Avtoreferat_Romanjuk_O_V__COVER.png | 116,7 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.
Админ Инструменти