Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Роботи студентів
Магістр
181 — харчові технології
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
Дата випуску
Тип вмісту
Мова
Дорівнює
Містить
Ідент.
Не дорівнює
Не містить
Не ідент.
Результати 1-6 зі 6 (час пошуку: 0.011 секунди).
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Master Thesis
2021
30-гру-2021
Технологія виробництва паляниці української з додаванням нетрадиційних олій
Пташник, Олег Степанович
;
Ptashnyk, Oleh
Master Thesis
2022
7-січ-2023
Дослідження залежностей між мінералізацією, рН та редокс-потенціалом у питних водах для хлібопекарського виробництва
Шкоропад, Назар Юрійович
;
Shkoropad, Nazar Yuriiovych
Master Thesis
2021
28-гру-2021
Дослідження активності пшенично-житньої закваски з вмістом базиліку у технології виробництва хліба
Хмеляр, Антон Богданович
;
Khmelyar, Anton
Master Thesis
2021
27-гру-2021
Розробка технології виготовлення хліба з додаванням нового виду борошна
Рудь, Андрій Васильович
;
Rud, Andriy
Master Thesis
2021
29-гру-2021
Технологічні аспекти виробництва хліба «Слов’янського» із підвищеним вмістом йоду
Янів, Анна Романівна
;
Yaniv, Anna
Master Thesis
2022
31-гру-2022
Удосконалення технології виробництва та розробка рецептури хліба з додаванням морських водоростей
П'яла, Ульяна Ярославівна
;
Piala, Uliana Yaroslavivna
Розкриття
за авторами
1
Khmelyar, Anton
1
Piala, Uliana Yaroslavivna
1
Ptashnyk, Oleh
1
Rud, Andriy
1
Shkoropad, Nazar Yuriiovych
1
Yaniv, Anna
1
П'яла, Ульяна Ярославівна
1
Пташник, Олег Степанович
1
Рудь, Андрій Васильович
1
Хмеляр, Антон Богданович
1
Шкоропад, Назар Юрійович
1
Янів, Анна Романівна
за темами
6
bread
6
харчові технології
4
664
3
dough
3
тісто
2
технологія
1
"Jodis-Concentrate"
1
637.146; 613.288; 637.04
1
665.3; 664.6
1
basil
1
bread enriched with iodine
1
bread production
1
flax
1
flaxseed oil
1
Iodine
1
kelp
1
manufacturing technology
1
omega 3
1
polyunsaturated fatty acids
1
redox potential
.
далі >
за датою випуску
2
2022
4
2021
за типом вмісту
6
Master Thesis
за мовами
6
uk