Skip navigation
Hovedside
Sorter på:
Enheter
og samlinger
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
UDC
Submit Date
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
Hjelp (På engelsk)
Language
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Innlogging:
Mitt DSpace
Abonner på
e-postvarsling
Oppdater profil
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Browsing "181 — харчові технології" by Subject yeast
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 4 of 4
Type
Issue Date
Date of entry
Title
Author(s)
Thesis Abstract
des-2018
24-jan-2019
Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру Голландського
Матуняк, Соломія Степанівна
;
Matunyak, Solomia
Thesis Abstract
des-2018
23-des-2018
Обґрунтування мікробіологічної оцінки кефіру за вмістом дріжджів
Пилипець, Галина Сергіївна
Master Thesis
des-2023
18-jan-2024
Розробка рецептури і удосконалення технології виробництва бездріжджового хліба із проєктуванням цеху бездріжджових виробів
Домитраш, Петро Васильович
;
Domytrash, Petro
Master Thesis
2021
28-des-2021
Розробка технології сиру сичужного з використанням дріжджів для прискорення процесу дозрівання
Солодкий, Михайло Андрійович
;
Solodkiy, Mykhailo Andriyovych