Skip navigation
Home
Przeglądanie
Zespoły
& Kolekcje
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
UDC
Submit Date
Typy zawartości
Języki
Czasopisma/kolekcje
Konferencje/imprezy
Publikacja zawierająca
ISSN
Wydawcy
Akcesoria
Stopnie tez
Tezy stopniowanie
Dyscypliny tezy
Rada Rozprawa
Instytucja teza obrony
Data przedłożona
Pomoc
Language
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Zapisz się do:
Mój DSpace
E-mail
aktualizacje
Edytuj profil
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Browsing "181 — харчові технології" by Subject whey proteins
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 4 of 4
Typ
Data wydania
Date wejścia
Tytuł
Autor(zy)
Master Thesis
2020
28-gru-2020
Гіпоалергенне молоко на основі нативного казеїну
Борис, Любов Ігорівна
;
Borys, Liubov Ihorivna
Master Thesis
gru-2023
14-sty-2024
Дослідження впливу високої температури на білки сироватки молока з проектуванням цеху з виробництва незбираномолочних продуктів
Береговий, Роман Володимирович
;
Berehovyi, Roman
Master Thesis
2019
2-sty-2020
Експрес метод аналізу білків сироватки молока
Лучканін, Наталія Василівна
;
Luchkanin N.V.
Master Thesis
2020
30-gru-2020
Комбінований сирковий продукт з гідролізатом концентрату сироваткових білків
Пержило, Уляна Василівна
;
Perzhylo, Uliana Vasylivna