Prohlížení "181 — харчові технології" dle Předmět 664.8
Zobrazují se výsledky 1 až 10 z 21
Typ | Datum vydání | Date of entry | Název | Autor |
Thesis Abstract | pro-2018 | 24-led-2019 | Використання дріжджів Yrrowia lipolityka для прискорення дозрівання сиру Голландського | Матуняк, Соломія Степанівна; Matunyak, Solomia |
Master Thesis | 2019 | 29-pro-2019 | Вплив різних способів розморожування на мікробіологічні показники плодів і овочів | Кадило, Наталія Василівна; Kadylo N.V. |
Thesis Abstract | 2018 | 18-úno-2018 | Вплив різних способів технологічної обробки овочевої продукції на вміст нітратів | Сабітов, Денис Едуардович; Sabitov, D.E. |
Thesis Abstract | 2018 | 18-úno-2018 | Вплив теплової обробки молока-сировини на мікробіологічні показники кисломолочних продуктів | Cіканович, Іван Володимирович; Sikanovich, I.V. |
Thesis Abstract | 2018 | 18-úno-2018 | Вплив теплової обробки молока-сировини на фізико-хімічні показники молочних продуктів | Кічула, Дмитро Вадимович; Kichula, D.V. |
Thesis Abstract | pro-2018 | 23-pro-2018 | Дослідження використання желюючих речовин у виробництві фруктових консервів | Ходоровська, Надія Ігорівна |
Master Thesis | 2019 | 1-led-2020 | Дослідження впливу куркуми на показники якості молока питного | Воробець, Назарій Антонович; Vorobec N.А. |
Thesis Abstract | pro-2018 | 21-pro-2018 | Дослідження пробіотичних властивостей кисломолочних продуктів виготовлених на кефірній заквасці | Копійчук, Віктор Леонідович |
Master Thesis | 2019 | 29-pro-2019 | Дослідження пробіотичних властивостей молочнокислих мікроорганізмів виділених з молочних продуктів | Лясота, Олена Богданівна; Liasota O.B. |
Thesis Abstract | pro-2018 | 20-pro-2018 | Дослідження різних способів розморожування плодів і овочів на зміну фізико-хімічних показників | Ванат, Галина Романівна |