Prohlížení "181 — харчові технології" dle Předmět сир кисломолочний

Přejít na: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
nebo zadejte několik prvních písmen:  
Zobrazují se výsledky 1 až 6 z 6
TypDatum vydáníDate of entryNázevAutor
Master Thesispro-20243-led-2025Вивчення процесу синерезису у технології сиру кисломолочного з проектуванням цеху сиру кисломолочногоКость, Ірина Василівна; Kost, Iryna
Master Thesispro-20243-led-2025Використання борошна кіноа у виробни цтві сиркових виробів із проєктуванням цеху виробів із сиру кисломолочногоДуда, Микола Ігорович; Duda, Mykola
Master Thesis202028-pro-2020Дослідження впливу рослинних компонентів на якісні показники сиру кисломолочного з розробленням проєкту цехуБілоус, Олеся Миколаївна; Bilous, Olesia Mykolaivna
Thesis Abstract201818-úno-2018Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачемГлемба, Марія Богданівна; Glemba, M.B.
Master Thesis20191-led-2020Розроблення сирково-рослинного продукту з впровадженням інновації у цеху сиру кисломолочного та виробів з ньогоЛотоцький, Володимир Михайлович; Lototskyi V.M.
Master Thesispro-202314-led-2024Розроблення технології сиркового десерту з топінамбуром і м’ятою з проєктуванням цеху виробництва сиркових виробів потужністю 6 т/змінуПастушенчин, Віктор Олегович; Pastushenchyn, Viktor