Prohlížení "181 — харчові технології" dle Předmět сир кисломолочний
Zobrazují se výsledky 1 až 6 z 6
Typ | Datum vydání | Date of entry | Název | Autor |
Master Thesis | pro-2024 | 3-led-2025 | Вивчення процесу синерезису у технології сиру кисломолочного з проектуванням цеху сиру кисломолочного | Кость, Ірина Василівна; Kost, Iryna |
Master Thesis | pro-2024 | 3-led-2025 | Використання борошна кіноа у виробни цтві сиркових виробів із проєктуванням цеху виробів із сиру кисломолочного | Дуда, Микола Ігорович; Duda, Mykola |
Master Thesis | 2020 | 28-pro-2020 | Дослідження впливу рослинних компонентів на якісні показники сиру кисломолочного з розробленням проєкту цеху | Білоус, Олеся Миколаївна; Bilous, Olesia Mykolaivna |
Thesis Abstract | 2018 | 18-úno-2018 | Розробка технології кисломолочного сиру з плодовим наповнювачем | Глемба, Марія Богданівна; Glemba, M.B. |
Master Thesis | 2019 | 1-led-2020 | Розроблення сирково-рослинного продукту з впровадженням інновації у цеху сиру кисломолочного та виробів з нього | Лотоцький, Володимир Михайлович; Lototskyi V.M. |
Master Thesis | pro-2023 | 14-led-2024 | Розроблення технології сиркового десерту з топінамбуром і м’ятою з проєктуванням цеху виробництва сиркових виробів потужністю 6 т/зміну | Пастушенчин, Віктор Олегович; Pastushenchyn, Viktor |