Browsing "181 — харчові технології" by Subject сиркові вироби
Showing results 1 to 6 of 6
Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
Master Thesis | Δεκ-2024 | 3-Ιαν-2025 | Використання борошна кіноа у виробни цтві сиркових виробів із проєктуванням цеху виробів із сиру кисломолочного | Дуда, Микола Ігорович; Duda, Mykola |
Master Thesis | 2020 | 25-Δεκ-2020 | Вплив консервантів на мікробіологічну стійкість молочних продуктів | Олейнікова, Орина Володимирівна; Oleynikova, Oryna Volodymyrivna |
Master Thesis | 2019 | 1-Ιαν-2020 | Розроблення сирково-рослинного продукту з впровадженням інновації у цеху сиру кисломолочного та виробів з нього | Лотоцький, Володимир Михайлович; Lototskyi V.M. |
Master Thesis | 2021 | 29-Δεκ-2021 | Розроблення технології сиркового виробу із шовковицею з проектуванням цеху сиру кисломолочного та виробів з нього | Зубкович, Наталя Миколаївна; Zubkovych, Natalia |
Master Thesis | 2022 | 30-Δεκ-2022 | Удосконалення технології сиркових виробів із сливою на замовлення ПрАТ “Тернопільський молокозавод” | Третяк, Софія Олегівна; Tretyak, Sofya Olehivna |
Master Thesis | Δεκ-2024 | 3-Ιαν-2025 | Удосконалення технології сиркового виробу шляхом збагачення овочево-фруктовими добавками з проектуванням цеху кисломолочного сиру | Шведов, Ростислав Сергійович; Shvedov, Rostislav Sergeevich |