霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22125
| Title: | Аналіз і вибір технологічних параметрів ферментації вершків при виробництві кисловершкового масла |
| Other Titles: | Analysis and selection of technological parameters of creamy fermentation the production of cultured butter |
| Authors: | Цісарик, Орися Мусій, Любов Сливка, Ірина Tsisaryk, Orysia Musiy, Liubov Slyvka, Iryna |
| Affiliation: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Цісарик О. Аналіз і вибір технологічних параметрів ферментації вершків при виробництві кисловершкового масла / Орися Цісарик, Любов Мусій, Ірина Сливка // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 132–133. — (Функціональні і нові харчові продукти). |
| Bibliographic description (International): | Tsisaryk O., Musiy L., Slyvka I. (2017) Analiz i vybir tekhnolohichnykh parametriv fermentatsii vershkiv pry vyrobnytstvi kyslovershkovoho masla [Analysis and selection of technological parameters of creamy fermentation the production of cultured butter]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 132-133 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Issue Date: | 11-十月-2017 |
| Date of entry: | 28-十月-2017 |
| Publisher: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| UDC: | 637.236 |
| Number of pages: | 2 |
| Page range: | 132-133 |
| Start page: | 132 |
| End page: | 133 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22125 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Content type: | Conference Abstract |
| �蝷箔����: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
��辣銝剔�﹝獢�:
| 獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Tsisaryk_O-Analysis_and_selection_132-133.pdf | 431,15 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
| SPHNP_2017_Tsisaryk_O-Analysis_and_selection_132-133.djvu | 29,14 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
| SPHNP_2017_Tsisaryk_O-Analysis_and_selection_132-133__COVER.jpg | 199,02 kB | JPEG | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.