Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22125

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorЦісарик, Орися
dc.contributor.authorМусій, Любов
dc.contributor.authorСливка, Ірина
dc.contributor.authorTsisaryk, Orysia
dc.contributor.authorMusiy, Liubov
dc.contributor.authorSlyvka, Iryna
dc.coverage.temporal11-12 жовтня 2017 року
dc.coverage.temporal11-12 october 2017
dc.date.accessioned2017-10-28T10:21:43Z-
dc.date.available2017-10-28T10:21:43Z-
dc.date.created2017-10-11
dc.date.issued2017-10-11
dc.identifier.citationЦісарик О. Аналіз і вибір технологічних параметрів ферментації вершків при виробництві кисловершкового масла / Орися Цісарик, Любов Мусій, Ірина Сливка // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 132–133. — (Функціональні і нові харчові продукти).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22125-
dc.format.extent132-133
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.relation.ispartofAbstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
dc.titleАналіз і вибір технологічних параметрів ферментації вершків при виробництві кисловершкового масла
dc.title.alternativeAnalysis and selection of technological parameters of creamy fermentation the production of cultured butter
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc637.236
dc.identifier.citationenTsisaryk O., Musiy L., Slyvka I. (2017) Analiz i vybir tekhnolohichnykh parametriv fermentatsii vershkiv pry vyrobnytstvi kyslovershkovoho masla [Analysis and selection of technological parameters of creamy fermentation the production of cultured butter]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 132-133 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationЛьвівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, Україна
dc.citation.journalTitleТези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage132
dc.citation.epage133
dc.citation.conferenceⅣ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Ebben a gyűjteményben:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!