Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22125

タイトル: Аналіз і вибір технологічних параметрів ферментації вершків при виробництві кисловершкового масла
その他のタイトル: Analysis and selection of technological parameters of creamy fermentation the production of cultured butter
著者: Цісарик, Орися
Мусій, Любов
Сливка, Ірина
Tsisaryk, Orysia
Musiy, Liubov
Slyvka, Iryna
Affiliation: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Цісарик О. Аналіз і вибір технологічних параметрів ферментації вершків при виробництві кисловершкового масла / Орися Цісарик, Любов Мусій, Ірина Сливка // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 132–133. — (Функціональні і нові харчові продукти).
Bibliographic description (International): Tsisaryk O., Musiy L., Slyvka I. (2017) Analiz i vybir tekhnolohichnykh parametriv fermentatsii vershkiv pry vyrobnytstvi kyslovershkovoho masla [Analysis and selection of technological parameters of creamy fermentation the production of cultured butter]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 132-133 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
発行日: 11-10月-2017
Date of entry: 28-10月-2017
出版者: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 637.236
Number of pages: 2
Page range: 132-133
Start page: 132
End page: 133
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22125
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
出現コレクション:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.