Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22125
| Назва: | Аналіз і вибір технологічних параметрів ферментації вершків при виробництві кисловершкового масла |
| Інші назви: | Analysis and selection of technological parameters of creamy fermentation the production of cultured butter |
| Автори: | Цісарик, Орися Мусій, Любов Сливка, Ірина Tsisaryk, Orysia Musiy, Liubov Slyvka, Iryna |
| Приналежність: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького, Україна |
| Бібліографічний опис: | Цісарик О. Аналіз і вибір технологічних параметрів ферментації вершків при виробництві кисловершкового масла / Орися Цісарик, Любов Мусій, Ірина Сливка // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 132–133. — (Функціональні і нові харчові продукти). |
| Bibliographic description: | Tsisaryk O., Musiy L., Slyvka I. (2017) Analiz i vybir tekhnolohichnykh parametriv fermentatsii vershkiv pry vyrobnytstvi kyslovershkovoho masla [Analysis and selection of technological parameters of creamy fermentation the production of cultured butter]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 132-133 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
| Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Журнал/збірник: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Дата публікації: | 11-жов-2017 |
| Дата внесення: | 28-жов-2017 |
| Видавництво: | ТНТУ TNTU |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
| УДК: | 637.236 |
| Кількість сторінок: | 2 |
| Діапазон сторінок: | 132-133 |
| Початкова сторінка: | 132 |
| Кінцева сторінка: | 133 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22125 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Тип вмісту: | Conference Abstract |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Tsisaryk_O-Analysis_and_selection_132-133.pdf | 431,15 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| SPHNP_2017_Tsisaryk_O-Analysis_and_selection_132-133.djvu | 29,14 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| SPHNP_2017_Tsisaryk_O-Analysis_and_selection_132-133__COVER.jpg | 199,02 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.