Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22096
Title: | Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні та заморожуванні |
Other Titles: | Change of pH orion in fruit juices on cooling and frozen |
Authors: | Павлович, Марія Покотило, Олег Кравчук, Лариса Pavlovich, Mariya Pokotylo, Oleg Kravchuk, Larysa |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна Тернопільський державний медичний університет імені І.Я.Горбачевського, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Павлович М. Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні та заморожуванні / Марія Павлович, Олег Покотило, Лариса Кравчук // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 94. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Pavlovich M., Pokotylo O., Kravchuk L. (2017) Zmina rN i OVP u fruktovykh sokakh pry okholodzhenni ta zamorozhuvanni [Change of pH orion in fruit juices on cooling and frozen]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 94 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Issue Date: | 11-十月-2017 |
Date of entry: | 28-十月-2017 |
Publisher: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 664 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 94 |
Start page: | 94 |
End page: | 94 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22096 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
�蝷箔����: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Pavlovich_M-Change_of_pH_orion_in_fruit_94.pdf | 277,15 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
SPHNP_2017_Pavlovich_M-Change_of_pH_orion_in_fruit_94.djvu | 13,85 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
SPHNP_2017_Pavlovich_M-Change_of_pH_orion_in_fruit_94__COVER.jpg | 108,31 kB | JPEG | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.