Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22096
Metadatuen erregistro osatua
DC eremua | Balioa | Hizkuntza |
---|---|---|
dc.contributor.author | Павлович, Марія | |
dc.contributor.author | Покотило, Олег | |
dc.contributor.author | Кравчук, Лариса | |
dc.contributor.author | Pavlovich, Mariya | |
dc.contributor.author | Pokotylo, Oleg | |
dc.contributor.author | Kravchuk, Larysa | |
dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:35Z | - |
dc.date.available | 2017-10-28T10:21:35Z | - |
dc.date.created | 2017-10-11 | |
dc.date.issued | 2017-10-11 | |
dc.identifier.citation | Павлович М. Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні та заморожуванні / Марія Павлович, Олег Покотило, Лариса Кравчук // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 94. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22096 | - |
dc.format.extent | 94 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
dc.title | Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні та заморожуванні | |
dc.title.alternative | Change of pH orion in fruit juices on cooling and frozen | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664 | |
dc.identifier.citationen | Pavlovich M., Pokotylo O., Kravchuk L. (2017) Zmina rN i OVP u fruktovykh sokakh pry okholodzhenni ta zamorozhuvanni [Change of pH orion in fruit juices on cooling and frozen]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 94 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський державний медичний університет імені І.Я.Горбачевського, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 94 | |
dc.citation.epage | 94 | |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Bildumetan azaltzen da: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Pavlovich_M-Change_of_pH_orion_in_fruit_94.pdf | 277,15 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
SPHNP_2017_Pavlovich_M-Change_of_pH_orion_in_fruit_94.djvu | 13,85 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
SPHNP_2017_Pavlovich_M-Change_of_pH_orion_in_fruit_94__COVER.jpg | 108,31 kB | JPEG | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.