Link lub cytat.
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22096
 
| Tytuł: | Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні та заморожуванні | 
| Inne tytuły: | Change of pH orion in fruit juices on cooling and frozen | 
| Authors: | Павлович, Марія Покотило, Олег Кравчук, Лариса Pavlovich, Mariya Pokotylo, Oleg Kravchuk, Larysa | 
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна Тернопільський державний медичний університет імені І.Я.Горбачевського, Україна | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Павлович М. Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні та заморожуванні / Марія Павлович, Олег Покотило, Лариса Кравчук // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 94. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | 
| Bibliographic description (International): | Pavlovich M., Pokotylo O., Kravchuk L. (2017) Zmina rN i OVP u fruktovykh sokakh pry okholodzhenni ta zamorozhuvanni [Change of pH orion in fruit juices on cooling and frozen]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 94 [in Ukrainian]. | 
| Część publikacji: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | 
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Journal/kolekcja: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Data wydania: | 11-paź-2017 | 
| Date of entry: | 28-paź-2017 | 
| Wydawca: | ТНТУ TNTU | 
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil | 
| Zakresu czasowego: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 | 
| UDC: | 664 | 
| Strony: | 1 | 
| Zakres stron: | 94 | 
| Główna strona: | 94 | 
| Strona końcowa: | 94 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22096 | 
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | 
| Typ zawartości: | Conference Abstract | 
| Występuje w kolekcjach: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) | 
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SPHNP_2017_Pavlovich_M-Change_of_pH_orion_in_fruit_94.pdf | 277,15 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| SPHNP_2017_Pavlovich_M-Change_of_pH_orion_in_fruit_94.djvu | 13,85 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| SPHNP_2017_Pavlovich_M-Change_of_pH_orion_in_fruit_94__COVER.jpg | 108,31 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie | 
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
