Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22096

Заглавие: Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні та заморожуванні
Други Заглавия: Change of pH orion in fruit juices on cooling and frozen
Автори: Павлович, Марія
Покотило, Олег
Кравчук, Лариса
Pavlovich, Mariya
Pokotylo, Oleg
Kravchuk, Larysa
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Тернопільський державний медичний університет імені І.Я.Горбачевського, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Павлович М. Зміна рН і ОВП у фруктових соках при охолодженні та заморожуванні / Марія Павлович, Олег Покотило, Лариса Кравчук // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 94. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Pavlovich M., Pokotylo O., Kravchuk L. (2017) Zmina rN i OVP u fruktovykh sokakh pry okholodzhenni ta zamorozhuvanni [Change of pH orion in fruit juices on cooling and frozen]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 94 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Дата на Публикуване: 11-Окт-2017
Date of entry: 28-Окт-2017
Издател: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 664
Number of pages: 1
Page range: 94
Start page: 94
End page: 94
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22096
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
Показва се в Колекции:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.