Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22092
Tytuł: | Перспективи використання злакових у технології кисломолочних паст |
Inne tytuły: | Prospects for the use of milk in acidic past technology |
Authors: | Ющенко, Наталія Кузьмик, Ульяна Миколів, Іван Yushchenko, Nataliya Kuzmyk, Ulyana Mukoliv, Ivan |
Affiliation: | Національний університет харчових технологій, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Ющенко Н. Перспективи використання злакових у технології кисломолочних паст / Наталія Ющенко, Ульяна Кузьмик, Іван Миколів // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 87–88. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Yushchenko N., Kuzmyk U., Mukoliv I. (2017) Perspektyvy vykorystannia zlakovykh u tekhnolohii kyslomolochnykh past [Prospects for the use of milk in acidic past technology]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 87-88 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/kolekcja: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Data wydania: | 11-paź-2017 |
Date of entry: | 28-paź-2017 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 637.146 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 87-88 |
Główna strona: | 87 |
Strona końcowa: | 88 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22092 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Yushchenko_N-Prospects_for_the_use_87-88.pdf | 664,5 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Yushchenko_N-Prospects_for_the_use_87-88.djvu | 31,98 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SPHNP_2017_Yushchenko_N-Prospects_for_the_use_87-88__COVER.jpg | 182,6 kB | JPEG | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi