Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22092
Affichage complet
Élément Dublin Core | Valeur | Langue |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ющенко, Наталія | |
dc.contributor.author | Кузьмик, Ульяна | |
dc.contributor.author | Миколів, Іван | |
dc.contributor.author | Yushchenko, Nataliya | |
dc.contributor.author | Kuzmyk, Ulyana | |
dc.contributor.author | Mukoliv, Ivan | |
dc.coverage.temporal | 11-12 жовтня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 october 2017 | |
dc.date.accessioned | 2017-10-28T10:21:34Z | - |
dc.date.available | 2017-10-28T10:21:34Z | - |
dc.date.created | 2017-10-11 | |
dc.date.issued | 2017-10-11 | |
dc.identifier.citation | Ющенко Н. Перспективи використання злакових у технології кисломолочних паст / Наталія Ющенко, Ульяна Кузьмик, Іван Миколів // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 87–88. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22092 | - |
dc.format.extent | 87-88 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.relation.ispartof | Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" | |
dc.title | Перспективи використання злакових у технології кисломолочних паст | |
dc.title.alternative | Prospects for the use of milk in acidic past technology | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 637.146 | |
dc.identifier.citationen | Yushchenko N., Kuzmyk U., Mukoliv I. (2017) Perspektyvy vykorystannia zlakovykh u tekhnolohii kyslomolochnykh past [Prospects for the use of milk in acidic past technology]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 87-88 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Національний університет харчових технологій, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 87 | |
dc.citation.epage | 88 | |
dc.citation.conference | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Collection(s) : | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Yushchenko_N-Prospects_for_the_use_87-88.pdf | 664,5 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
SPHNP_2017_Yushchenko_N-Prospects_for_the_use_87-88.djvu | 31,98 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
SPHNP_2017_Yushchenko_N-Prospects_for_the_use_87-88__COVER.jpg | 182,6 kB | JPEG | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.