Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22092
タイトル: | Перспективи використання злакових у технології кисломолочних паст |
その他のタイトル: | Prospects for the use of milk in acidic past technology |
著者: | Ющенко, Наталія Кузьмик, Ульяна Миколів, Іван Yushchenko, Nataliya Kuzmyk, Ulyana Mukoliv, Ivan |
Affiliation: | Національний університет харчових технологій, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Ющенко Н. Перспективи використання злакових у технології кисломолочних паст / Наталія Ющенко, Ульяна Кузьмик, Іван Миколів // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 87–88. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Yushchenko N., Kuzmyk U., Mukoliv I. (2017) Perspektyvy vykorystannia zlakovykh u tekhnolohii kyslomolochnykh past [Prospects for the use of milk in acidic past technology]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 87-88 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
発行日: | 11-10月-2017 |
Date of entry: | 28-10月-2017 |
出版者: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 637.146 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 87-88 |
Start page: | 87 |
End page: | 88 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22092 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
出現コレクション: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Yushchenko_N-Prospects_for_the_use_87-88.pdf | 664,5 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
SPHNP_2017_Yushchenko_N-Prospects_for_the_use_87-88.djvu | 31,98 kB | DjVu | 見る/開く | |
SPHNP_2017_Yushchenko_N-Prospects_for_the_use_87-88__COVER.jpg | 182,6 kB | JPEG | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。