Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22092
Título : | Перспективи використання злакових у технології кисломолочних паст |
Otros títulos : | Prospects for the use of milk in acidic past technology |
Autor : | Ющенко, Наталія Кузьмик, Ульяна Миколів, Іван Yushchenko, Nataliya Kuzmyk, Ulyana Mukoliv, Ivan |
Affiliation: | Національний університет харчових технологій, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Ющенко Н. Перспективи використання злакових у технології кисломолочних паст / Наталія Ющенко, Ульяна Кузьмик, Іван Миколів // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 87–88. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Yushchenko N., Kuzmyk U., Mukoliv I. (2017) Perspektyvy vykorystannia zlakovykh u tekhnolohii kyslomolochnykh past [Prospects for the use of milk in acidic past technology]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 87-88 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" |
Conference/Event: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Fecha de publicación : | 11-oct-2017 |
Date of entry: | 28-oct-2017 |
Editorial : | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 11-12 жовтня 2017 року 11-12 october 2017 |
UDC: | 637.146 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 87-88 |
Start page: | 87 |
End page: | 88 |
URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22092 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Conference Abstract |
Aparece en las colecciones: | Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017) |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
SPHNP_2017_Yushchenko_N-Prospects_for_the_use_87-88.pdf | 664,5 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir | |
SPHNP_2017_Yushchenko_N-Prospects_for_the_use_87-88.djvu | 31,98 kB | DjVu | Visualizar/Abrir | |
SPHNP_2017_Yushchenko_N-Prospects_for_the_use_87-88__COVER.jpg | 182,6 kB | JPEG | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.