Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22092

Titolo: Перспективи використання злакових у технології кисломолочних паст
Titoli alternativi: Prospects for the use of milk in acidic past technology
Autori: Ющенко, Наталія
Кузьмик, Ульяна
Миколів, Іван
Yushchenko, Nataliya
Kuzmyk, Ulyana
Mukoliv, Ivan
Affiliation: Національний університет харчових технологій, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Ющенко Н. Перспективи використання злакових у технології кисломолочних паст / Наталія Ющенко, Ульяна Кузьмик, Іван Миколів // Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 11-12 жовтня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — С. 87–88. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Yushchenko N., Kuzmyk U., Mukoliv I. (2017) Perspektyvy vykorystannia zlakovykh u tekhnolohii kyslomolochnykh past [Prospects for the use of milk in acidic past technology]. Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry" (Tern., 11-12 october 2017), pp. 87-88 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Abstracts of the Ⅳ International Scientific and Technical Conference "State and Prospects of Food Science and Industry"
Conference/Event: Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅳ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Data: 11-ott-2017
Date of entry: 28-ott-2017
Editore: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 жовтня 2017 року
11-12 october 2017
UDC: 637.146
Number of pages: 2
Page range: 87-88
Start page: 87
End page: 88
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/22092
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Conference Abstract
È visualizzato nelle collezioni:Ⅳ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2017)



Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.