กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21596
Titel: | Вплив шротів насіння і горіхів на перебіг процесів приготування тіста для житнього хліба |
Övriga titlar: | Effect meal of seeds and nuts on the process of preparing the dough for rye bread |
Författare: | Чорний, В. М. Chornyi, V. |
Affiliation: | Національний університет харчових технологій National University of Food Technologies |
Bibliographic description (Ukraine): | Чорний В. М. Вплив шротів насіння і горіхів на перебіг процесів приготування тіста для житнього хліба / Чорний В. М. // Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 1. — С. 225–226. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description (International): | Chornyi V. (2017) Vplyv shrotiv nasinnia i horikhiv na perebih protsesiv pryhotuvannia tista dlia zhytnoho khliba [Effect meal of seeds and nuts on the process of preparing the dough for rye bread]. Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 25-26 April 2017), vol. 1, pp. 225-226 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" |
Conference/Event: | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Volume: | 1 |
Utgivningsdatum: | 25-apr-2017 |
Date of entry: | 26-jul-2017 |
Utgivare: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 25-26 квітня 2017 року 25-26 April 2017 |
UDC: | 664.64 |
Nyckelord: | шроти житній хліб schrots rye bread |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 225-226 |
Start page: | 225 |
End page: | 226 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21596 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Article |
Samling: | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2017) |
Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
---|---|---|---|---|
X_VSNTK_2017v1_Chornyi_V-Effect_meal_of_seeds_and_225-226.pdf | 699,85 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna | |
X_VSNTK_2017v1_Chornyi_V-Effect_meal_of_seeds_and_225-226.djvu | 27,61 kB | DjVu | Visa/Öppna | |
X_VSNTK_2017v1_Chornyi_V-Effect_meal_of_seeds_and_225-226__COVER.jpg | 152,45 kB | JPEG | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!