Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21596
Teitl: | Вплив шротів насіння і горіхів на перебіг процесів приготування тіста для житнього хліба |
Teitlau Eraill: | Effect meal of seeds and nuts on the process of preparing the dough for rye bread |
Awduron: | Чорний, В. М. Chornyi, V. |
Affiliation: | Національний університет харчових технологій National University of Food Technologies |
Bibliographic description (Ukraine): | Чорний В. М. Вплив шротів насіння і горіхів на перебіг процесів приготування тіста для житнього хліба / Чорний В. М. // Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 1. — С. 225–226. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description (International): | Chornyi V. (2017) Vplyv shrotiv nasinnia i horikhiv na perebih protsesiv pryhotuvannia tista dlia zhytnoho khliba [Effect meal of seeds and nuts on the process of preparing the dough for rye bread]. Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 25-26 April 2017), vol. 1, pp. 225-226 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" |
Conference/Event: | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Volume: | 1 |
Dyddiad Cyhoeddi: | 25-Apr-2017 |
Date of entry: | 26-Jul-2017 |
Cyhoeddwr: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 25-26 квітня 2017 року 25-26 April 2017 |
UDC: | 664.64 |
Allweddeiriau: | шроти житній хліб schrots rye bread |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 225-226 |
Start page: | 225 |
End page: | 226 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21596 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Article |
Ymddengys yng Nghasgliadau: | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2017) |
Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
Ffeil | Disgrifiad | Maint | Fformat | |
---|---|---|---|---|
X_VSNTK_2017v1_Chornyi_V-Effect_meal_of_seeds_and_225-226.pdf | 699,85 kB | Adobe PDF | Gweld/Agor | |
X_VSNTK_2017v1_Chornyi_V-Effect_meal_of_seeds_and_225-226.djvu | 27,61 kB | DjVu | Gweld/Agor | |
X_VSNTK_2017v1_Chornyi_V-Effect_meal_of_seeds_and_225-226__COVER.jpg | 152,45 kB | JPEG | Gweld/Agor |
Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.