Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21596
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чорний, В. М. | |
dc.contributor.author | Chornyi, V. | |
dc.coverage.temporal | 25-26 квітня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 25-26 April 2017 | |
dc.date.accessioned | 2017-07-26T17:26:25Z | - |
dc.date.available | 2017-07-26T17:26:25Z | - |
dc.date.created | 2017-04-25 | |
dc.date.issued | 2017-04-25 | |
dc.identifier.citation | Чорний В. М. Вплив шротів насіння і горіхів на перебіг процесів приготування тіста для житнього хліба / Чорний В. М. // Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 1. — С. 225–226. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21596 | - |
dc.format.extent | 225-226 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
dc.relation.ispartof | Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" | |
dc.subject | шроти | |
dc.subject | житній хліб | |
dc.subject | schrots | |
dc.subject | rye bread | |
dc.title | Вплив шротів насіння і горіхів на перебіг процесів приготування тіста для житнього хліба | |
dc.title.alternative | Effect meal of seeds and nuts on the process of preparing the dough for rye bread | |
dc.type | Article | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 664.64 | |
dc.identifier.citationen | Chornyi V. (2017) Vplyv shrotiv nasinnia i horikhiv na perebih protsesiv pryhotuvannia tista dlia zhytnoho khliba [Effect meal of seeds and nuts on the process of preparing the dough for rye bread]. Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 25-26 April 2017), vol. 1, pp. 225-226 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Національний університет харчових технологій | |
dc.contributor.affiliation | National University of Food Technologies | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
dc.citation.volume | 1 | |
dc.citation.spage | 225 | |
dc.citation.epage | 226 | |
dc.citation.conference | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
X_VSNTK_2017v1_Chornyi_V-Effect_meal_of_seeds_and_225-226.pdf | 699,85 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
X_VSNTK_2017v1_Chornyi_V-Effect_meal_of_seeds_and_225-226.djvu | 27,61 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
X_VSNTK_2017v1_Chornyi_V-Effect_meal_of_seeds_and_225-226__COVER.jpg | 152,45 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.