Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21596

Titre: Вплив шротів насіння і горіхів на перебіг процесів приготування тіста для житнього хліба
Autre(s) titre(s): Effect meal of seeds and nuts on the process of preparing the dough for rye bread
Auteur(s): Чорний, В. М.
Chornyi, V.
Affiliation: Національний університет харчових технологій
National University of Food Technologies
Bibliographic description (Ukraine): Чорний В. М. Вплив шротів насіння і горіхів на перебіг процесів приготування тіста для житнього хліба / Чорний В. М. // Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 1. — С. 225–226. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Chornyi V. (2017) Vplyv shrotiv nasinnia i horikhiv na perebih protsesiv pryhotuvannia tista dlia zhytnoho khliba [Effect meal of seeds and nuts on the process of preparing the dough for rye bread]. Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 25-26 April 2017), vol. 1, pp. 225-226 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues"
Conference/Event: Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
Date de publication: 25-avr-2017
Date of entry: 26-jui-2017
Editeur: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25-26 квітня 2017 року
25-26 April 2017
UDC: 664.64
Mots-clés: шроти
житній хліб
schrots
rye bread
Number of pages: 2
Page range: 225-226
Start page: 225
End page: 226
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21596
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Article
Collection(s) :Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2017)



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.