Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21596
| Назва: | Вплив шротів насіння і горіхів на перебіг процесів приготування тіста для житнього хліба |
| Інші назви: | Effect meal of seeds and nuts on the process of preparing the dough for rye bread |
| Автори: | Чорний, В. М. Chornyi, V. |
| Приналежність: | Національний університет харчових технологій National University of Food Technologies |
| Бібліографічний опис: | Чорний В. М. Вплив шротів насіння і горіхів на перебіг процесів приготування тіста для житнього хліба / Чорний В. М. // Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 1. — С. 225–226. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
| Bibliographic description: | Chornyi V. (2017) Vplyv shrotiv nasinnia i horikhiv na perebih protsesiv pryhotuvannia tista dlia zhytnoho khliba [Effect meal of seeds and nuts on the process of preparing the dough for rye bread]. Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 25-26 April 2017), vol. 1, pp. 225-226 [in Ukrainian]. |
| Є частиною видання: | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" |
| Конференція/захід: | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Журнал/збірник: | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Том: | 1 |
| Дата публікації: | 25-кві-2017 |
| Дата внесення: | 26-лип-2017 |
| Видавництво: | ТНТУ TNTU |
| Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
| Часове охоплення: | 25-26 квітня 2017 року 25-26 April 2017 |
| УДК: | 664.64 |
| Теми: | шроти житній хліб schrots rye bread |
| Кількість сторінок: | 2 |
| Діапазон сторінок: | 225-226 |
| Початкова сторінка: | 225 |
| Кінцева сторінка: | 226 |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21596 |
| Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
| Тип вмісту: | Article |
| Розташовується у зібраннях: | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| X_VSNTK_2017v1_Chornyi_V-Effect_meal_of_seeds_and_225-226.pdf | 699,85 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
| X_VSNTK_2017v1_Chornyi_V-Effect_meal_of_seeds_and_225-226.djvu | 27,61 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
| X_VSNTK_2017v1_Chornyi_V-Effect_meal_of_seeds_and_225-226__COVER.jpg | 152,45 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.