Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21585
Titolo: | Перспективи використання крохмалів фізичної модифікації в технології соусів |
Titoli alternativi: | Prospects for the use of starch physical modification in the technology of sauces |
Autori: | Голубнича, Д. Golubnichay, D. |
Affiliation: | Харківський державний університет харчування та торгівлі Kharkiv State University of Food Technology and Trade |
Bibliographic description (Ukraine): | Голубнича Д. Перспективи використання крохмалів фізичної модифікації в технології соусів / Голубнича Д. // Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 1. — С. 208–209. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description (International): | Golubnichay D. (2017) Perspektyvy vykorystannia krokhmaliv fizychnoi modyfikatsii v tekhnolohii sousiv [Prospects for the use of starch physical modification in the technology of sauces]. Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 25-26 April 2017), vol. 1, pp. 208-209 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" |
Conference/Event: | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Volume: | 1 |
Data: | 25-apr-2017 |
Date of entry: | 26-lug-2017 |
Editore: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 25-26 квітня 2017 року 25-26 April 2017 |
UDC: | 664.2 664.871 |
Parole chiave: | крохмалі фізичної модифікації соуси physical modification starches sauces |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 208-209 |
Start page: | 208 |
End page: | 209 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21585 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Content type: | Article |
È visualizzato nelle collezioni: | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2017) |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
X_VSNTK_2017v1_Golubnichay_D-Prospects_for_the_use_208-209.pdf | 702,98 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
X_VSNTK_2017v1_Golubnichay_D-Prospects_for_the_use_208-209.djvu | 47,78 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
X_VSNTK_2017v1_Golubnichay_D-Prospects_for_the_use_208-209__COVER.jpg | 154,09 kB | JPEG | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.