Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21585

Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГолубнича, Д.
dc.contributor.authorGolubnichay, D.
dc.coverage.temporal25-26 квітня 2017 року
dc.coverage.temporal25-26 April 2017
dc.date.accessioned2017-07-26T17:26:22Z-
dc.date.available2017-07-26T17:26:22Z-
dc.date.created2017-04-25
dc.date.issued2017-04-25
dc.identifier.citationГолубнича Д. Перспективи використання крохмалів фізичної модифікації в технології соусів / Голубнича Д. // Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 1. — С. 208–209. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21585-
dc.format.extent208-209
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
dc.relation.ispartofAbstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues"
dc.subjectкрохмалі фізичної модифікації
dc.subjectсоуси
dc.subjectphysical modification starches
dc.subjectsauces
dc.titleПерспективи використання крохмалів фізичної модифікації в технології соусів
dc.title.alternativeProspects for the use of starch physical modification in the technology of sauces
dc.typeArticle
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc664.2
dc.subject.udc664.871
dc.identifier.citationenGolubnichay D. (2017) Perspektyvy vykorystannia krokhmaliv fizychnoi modyfikatsii v tekhnolohii sousiv [Prospects for the use of starch physical modification in the technology of sauces]. Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 25-26 April 2017), vol. 1, pp. 208-209 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationХарківський державний університет харчування та торгівлі
dc.contributor.affiliationKharkiv State University of Food Technology and Trade
dc.citation.journalTitleЗбірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
dc.citation.volume1
dc.citation.spage208
dc.citation.epage209
dc.citation.conferenceⅩ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Appears in Collections:Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2017)



�DSpace銝剜�������★��������雿��.