Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21585
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Голубнича, Д. | |
dc.contributor.author | Golubnichay, D. | |
dc.coverage.temporal | 25-26 квітня 2017 року | |
dc.coverage.temporal | 25-26 April 2017 | |
dc.date.accessioned | 2017-07-26T17:26:22Z | - |
dc.date.available | 2017-07-26T17:26:22Z | - |
dc.date.created | 2017-04-25 | |
dc.date.issued | 2017-04-25 | |
dc.identifier.citation | Голубнича Д. Перспективи використання крохмалів фізичної модифікації в технології соусів / Голубнича Д. // Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 1. — С. 208–209. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21585 | - |
dc.format.extent | 208-209 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
dc.relation.ispartof | Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" | |
dc.subject | крохмалі фізичної модифікації | |
dc.subject | соуси | |
dc.subject | physical modification starches | |
dc.subject | sauces | |
dc.title | Перспективи використання крохмалів фізичної модифікації в технології соусів | |
dc.title.alternative | Prospects for the use of starch physical modification in the technology of sauces | |
dc.type | Article | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 664.2 | |
dc.subject.udc | 664.871 | |
dc.identifier.citationen | Golubnichay D. (2017) Perspektyvy vykorystannia krokhmaliv fizychnoi modyfikatsii v tekhnolohii sousiv [Prospects for the use of starch physical modification in the technology of sauces]. Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 25-26 April 2017), vol. 1, pp. 208-209 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Харківський державний університет харчування та торгівлі | |
dc.contributor.affiliation | Kharkiv State University of Food Technology and Trade | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
dc.citation.volume | 1 | |
dc.citation.spage | 208 | |
dc.citation.epage | 209 | |
dc.citation.conference | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
Appears in Collections: | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2017) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
X_VSNTK_2017v1_Golubnichay_D-Prospects_for_the_use_208-209.pdf | 702,98 kB | Adobe PDF | View/Open | |
X_VSNTK_2017v1_Golubnichay_D-Prospects_for_the_use_208-209.djvu | 47,78 kB | DjVu | View/Open | |
X_VSNTK_2017v1_Golubnichay_D-Prospects_for_the_use_208-209__COVER.jpg | 154,09 kB | JPEG | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.