このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21585

Titel: Перспективи використання крохмалів фізичної модифікації в технології соусів
Sonstige Titel: Prospects for the use of starch physical modification in the technology of sauces
Autor(en): Голубнича, Д.
Golubnichay, D.
Affiliation: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Kharkiv State University of Food Technology and Trade
Bibliographic description (Ukraine): Голубнича Д. Перспективи використання крохмалів фізичної модифікації в технології соусів / Голубнича Д. // Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 1. — С. 208–209. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології).
Bibliographic description (International): Golubnichay D. (2017) Perspektyvy vykorystannia krokhmaliv fizychnoi modyfikatsii v tekhnolohii sousiv [Prospects for the use of starch physical modification in the technology of sauces]. Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 25-26 April 2017), vol. 1, pp. 208-209 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues"
Conference/Event: Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
Erscheinungsdatum: 25-Apr-2017
Date of entry: 26-Jul-2017
Herausgeber: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 25-26 квітня 2017 року
25-26 April 2017
UDC: 664.2
664.871
Stichwörter: крохмалі фізичної модифікації
соуси
physical modification starches
sauces
Number of pages: 2
Page range: 208-209
Start page: 208
End page: 209
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21585
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Content type: Article
Enthalten in den Sammlungen:Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2017)



このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。