Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21585
Назва: | Перспективи використання крохмалів фізичної модифікації в технології соусів |
Інші назви: | Prospects for the use of starch physical modification in the technology of sauces |
Автори: | Голубнича, Д. Golubnichay, D. |
Приналежність: | Харківський державний університет харчування та торгівлі Kharkiv State University of Food Technology and Trade |
Бібліографічний опис: | Голубнича Д. Перспективи використання крохмалів фізичної модифікації в технології соусів / Голубнича Д. // Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 1. — С. 208–209. — (Секція: Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description: | Golubnichay D. (2017) Perspektyvy vykorystannia krokhmaliv fizychnoi modyfikatsii v tekhnolohii sousiv [Prospects for the use of starch physical modification in the technology of sauces]. Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" (Tern., 25-26 April 2017), vol. 1, pp. 208-209 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ Abstracts Ⅹ Ukrainian student scientific-technical conference "Natural and Human Sciences. Current Issues" |
Конференція/захід: | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез Ⅹ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Том: | 1 |
Дата публікації: | 25-кві-2017 |
Дата внесення: | 26-лип-2017 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 25-26 квітня 2017 року 25-26 April 2017 |
УДК: | 664.2 664.871 |
Теми: | крохмалі фізичної модифікації соуси physical modification starches sauces |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 208-209 |
Початкова сторінка: | 208 |
Кінцева сторінка: | 209 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/21585 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Ⅹ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2017) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
X_VSNTK_2017v1_Golubnichay_D-Prospects_for_the_use_208-209.pdf | 702,98 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
X_VSNTK_2017v1_Golubnichay_D-Prospects_for_the_use_208-209.djvu | 47,78 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
X_VSNTK_2017v1_Golubnichay_D-Prospects_for_the_use_208-209__COVER.jpg | 154,09 kB | JPEG | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.