กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6519
ชื่อเรื่อง: | Використання традиційних технологій для отримання сучасних продуктів харчування |
ชื่อเรื่องอื่นๆ: | The use of traditional technologies for modern food |
ผู้แต่ง: | Зайцева, О. Сметанін, В. Степневська, Я. Zaitseva, O. Smetanin, V. Stepnevska, Y. |
Affiliation: | Український державний хіміко-технологічний університет, м. Дніпропетровськ ТОВ «Науково дослідний інститут аграрного бізнесу», м. Дніпропетровськ |
Bibliographic description (Ukraine): | Зайцева О. Використання традиційних технологій для отримання сучасних продуктів харчування / О. Зайцева, В. Сметанін, Я. Степневська // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 185-186. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Zaitseva O., Smetanin V., Stepnevska Y. (2015) Vykorystannia tradytsiinykh tekhnolohii dlia otrymannia suchasnykh produktiv kharchuvannia [The use of traditional technologies for modern food]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 185-186 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
วันที่เผยแพร่: | 8-ตุล-2015 |
Date of entry: | 21-ธัน-2015 |
สำนักพิมพ์: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 664 |
Page range: | 185-186 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6519 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Content type: | Article |
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม | รายละเอียด | ขนาด | รูปแบบ | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Zaitseva_O-The_use_of_traditional_185-186.pdf | 301,76 kB | Adobe PDF | ดู/เปิด | |
FSI_2015_Zaitseva_O-The_use_of_traditional_185-186.djvu | 28,78 kB | DjVu | ดู/เปิด | |
FSI_2015_Zaitseva_O-The_use_of_traditional_185-186__COVER.png | 545,81 kB | image/png | ดู/เปิด |
รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น