Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6519

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorЗайцева, О.uk
dc.contributor.authorСметанін, В.uk
dc.contributor.authorСтепневська, Я.uk
dc.contributor.authorZaitseva, O.uk
dc.contributor.authorSmetanin, V.uk
dc.contributor.authorStepnevska, Y.uk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:42:26Z-
dc.date.available2015-12-21T14:42:26Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationЗайцева О. Використання традиційних технологій для отримання сучасних продуктів харчування / О. Зайцева, В. Сметанін, Я. Степневська // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 185-186. — (Секція стандартизація, сертифікація сировини і харчових продуктів).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6519-
dc.format.extent185-186uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleВикористання традиційних технологій для отримання сучасних продуктів харчуванняuk
dc.title.alternativeThe use of traditional technologies for modern fooduk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc664uk
dc.identifier.citationenZaitseva O., Smetanin V., Stepnevska Y. (2015) Vykorystannia tradytsiinykh tekhnolohii dlia otrymannia suchasnykh produktiv kharchuvannia [The use of traditional technologies for modern food]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 185-186 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationУкраїнський державний хіміко-технологічний університет, м. Дніпропетровськuk
dc.contributor.affiliationТОВ «Науково дослідний інститут аграрного бізнесу», м. Дніпропетровськuk
Koleksiyonlarda Görünür:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.