Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6437
Başlık: | Натуральні соки, збагачені стабілованими гуміарабіком антоціанами винограду |
Diğer Başlıklar: | Juices with stabilized grape anthocyanins in gum-arabic |
Yazarlar: | Гураль, Л. Куріленко, А. Hural, L. Kurylenko, A. |
Affiliation: | Одеська національна академія харчових технологій, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Гураль Л. Натуральні соки, збагачені стабілованими гуміарабіком антоціанами винограду / Л. Гураль, А. Куріленко // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 44-45. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description (International): | Hural L., Kurylenko A. (2015) Naturalni soky, zbahacheni stabilovanymy humiarabikom antotsianamy vynohradu [Juices with stabilized grape anthocyanins in gum-arabic]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 44-45 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Yayın Tarihi: | 8-Eki-2015 |
Date of entry: | 21-Ara-2015 |
Yayıncı: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 663.81-027.242 634.8 547.973-021.632 |
Page range: | 44-45 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6437 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
References (Ukraine): | 1. Сирохман, І. В. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення. Навчальний посібник / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. – К.: Центр учбової літератури, 2009. – 544 с. 2. Капрельянц, Л. В. Функциональные продукты: тенденции и перспективы / Л. В. Капрельянц, Г. А. Хомич // Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування. – 2012. – № 4. – С. 4-8. 3. Шестерин, В. И. Изучение состава антоцианов винограда / В. И. Шестерин, В. П. Севодин // Химия растительного сырья. – 2013. – №3. – С. 177-180. 4. John F. Kennedy, Gum Arabic / John F. Kennedy, Glyn O. Phillips, Peter A. Williams. – Royal Society of Chemistry;Hardback, 2011. – 372 р. 5. Черно, Н. К. Біотехнологічний спосіб вилучення арабіногалактану із деревини сосни / Н. К. Черно, Л. С. Гураль, О. В. Ломака // Наукові праці ОНАХТ. – 2012. – Вип. 42. – Том 2. – C. 157-161. |
References (International): | 1. Syrokhman, I. V. Tovaroznavstvo kharchovykh produktiv funktsionalnoho pryznachennia. Navchalnyi posibnyk, I. V. Syrokhman, V. M. Zavhorodnia. – K.: Tsentr uchbovoi literatury, 2009. – 544 p. 2. Kapreliants, L. V. Funktsyonalnye produkty: tendentsyy y perspektyvy, L. V. Kapreliants, H. A. Khomych, Nutrytsiolohiia, diietolohiia, problemy kharchuvannia. – 2012. – No 4. – P. 4-8. 3. Shesterin, V. I. Izuchenie sostava antotsianov vinohrada, V. I. Shesterin, V. P. Sevodin, Khimiia rastitelnoho syria. – 2013. – No 3. – P. 177-180. 4. John F. Kennedy, Gum Arabic, John F. Kennedy, Glyn O. Phillips, Peter A. Williams. – Royal Society of Chemistry;Hardback, 2011. – 372 r. 5. Cherno, N. K. Biotekhnolohichnyi sposib vyluchennia arabinohalaktanu iz derevyny sosny, N. K. Cherno, L. S. Hural, O. V. Lomaka, Naukovi pratsi ONAKhT. – 2012. – Iss. 42. – V. 2. – P. 157-161. |
Content type: | Article |
Koleksiyonlarda Görünür: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Hural_L-Juices_with_stabilized_grape_44-45.pdf | 299,26 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
FSI_2015_Hural_L-Juices_with_stabilized_grape_44-45.djvu | 31,42 kB | DjVu | Göster/Aç | |
FSI_2015_Hural_L-Juices_with_stabilized_grape_44-45__COVER.png | 526,76 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.