กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6437

ชื่อเรื่อง: Натуральні соки, збагачені стабілованими гуміарабіком антоціанами винограду
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Juices with stabilized grape anthocyanins in gum-arabic
ผู้แต่ง: Гураль, Л.
Куріленко, А.
Hural, L.
Kurylenko, A.
Affiliation: Одеська національна академія харчових технологій, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Гураль Л. Натуральні соки, збагачені стабілованими гуміарабіком антоціанами винограду / Л. Гураль, А. Куріленко // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 44-45. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description (International): Hural L., Kurylenko A. (2015) Naturalni soky, zbahacheni stabilovanymy humiarabikom antotsianamy vynohradu [Juices with stabilized grape anthocyanins in gum-arabic]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 44-45 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
วันที่เผยแพร่: 8-ตุล-2015
Date of entry: 21-ธัน-2015
สำนักพิมพ์: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 663.81-027.242
634.8
547.973-021.632
Page range: 44-45
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6437
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
References (Ukraine): 1. Сирохман, І. В. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення. Навчальний посібник / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. – К.: Центр учбової літератури, 2009. – 544 с.
2. Капрельянц, Л. В. Функциональные продукты: тенденции и перспективы / Л. В. Капрельянц, Г. А. Хомич // Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування. – 2012. – № 4. – С. 4-8.
3. Шестерин, В. И. Изучение состава антоцианов винограда / В. И. Шестерин, В. П. Севодин // Химия растительного сырья. – 2013. – №3. – С. 177-180.
4. John F. Kennedy, Gum Arabic / John F. Kennedy, Glyn O. Phillips, Peter A. Williams. – Royal Society of Chemistry;Hardback, 2011. – 372 р.
5. Черно, Н. К. Біотехнологічний спосіб вилучення арабіногалактану із деревини сосни / Н. К. Черно, Л. С. Гураль, О. В. Ломака // Наукові праці ОНАХТ. – 2012. – Вип. 42. – Том 2. – C. 157-161.
References (International): 1. Syrokhman, I. V. Tovaroznavstvo kharchovykh produktiv funktsionalnoho pryznachennia. Navchalnyi posibnyk, I. V. Syrokhman, V. M. Zavhorodnia. – K.: Tsentr uchbovoi literatury, 2009. – 544 p.
2. Kapreliants, L. V. Funktsyonalnye produkty: tendentsyy y perspektyvy, L. V. Kapreliants, H. A. Khomych, Nutrytsiolohiia, diietolohiia, problemy kharchuvannia. – 2012. – No 4. – P. 4-8.
3. Shesterin, V. I. Izuchenie sostava antotsianov vinohrada, V. I. Shesterin, V. P. Sevodin, Khimiia rastitelnoho syria. – 2013. – No 3. – P. 177-180.
4. John F. Kennedy, Gum Arabic, John F. Kennedy, Glyn O. Phillips, Peter A. Williams. – Royal Society of Chemistry;Hardback, 2011. – 372 r.
5. Cherno, N. K. Biotekhnolohichnyi sposib vyluchennia arabinohalaktanu iz derevyny sosny, N. K. Cherno, L. S. Hural, O. V. Lomaka, Naukovi pratsi ONAKhT. – 2012. – Iss. 42. – V. 2. – P. 157-161.
Content type: Article
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
FSI_2015_Hural_L-Juices_with_stabilized_grape_44-45.pdf299,26 kBAdobe PDFดู/เปิด
FSI_2015_Hural_L-Juices_with_stabilized_grape_44-45.djvu31,42 kBDjVuดู/เปิด
FSI_2015_Hural_L-Juices_with_stabilized_grape_44-45__COVER.png526,76 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น