Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6437

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГураль, Л.uk
dc.contributor.authorКуріленко, А.uk
dc.contributor.authorHural, L.uk
dc.contributor.authorKurylenko, A.uk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:32:28Z-
dc.date.available2015-12-21T14:32:28Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationГураль Л. Натуральні соки, збагачені стабілованими гуміарабіком антоціанами винограду / Л. Гураль, А. Куріленко // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 44-45. — (Секція харчові технології).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6437-
dc.format.extent44-45uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleНатуральні соки, збагачені стабілованими гуміарабіком антоціанами виноградуuk
dc.title.alternativeJuices with stabilized grape anthocyanins in gum-arabicuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc663.81-027.242uk
dc.subject.udc634.8uk
dc.subject.udc547.973-021.632uk
dc.relation.references1. Сирохман, І. В. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення. Навчальний посібник / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. – К.: Центр учбової літератури, 2009. – 544 с.uk
dc.relation.references2. Капрельянц, Л. В. Функциональные продукты: тенденции и перспективы / Л. В. Капрельянц, Г. А. Хомич // Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування. – 2012. – № 4. – С. 4-8.uk
dc.relation.references3. Шестерин, В. И. Изучение состава антоцианов винограда / В. И. Шестерин, В. П. Севодин // Химия растительного сырья. – 2013. – №3. – С. 177-180.uk
dc.relation.references4. John F. Kennedy, Gum Arabic / John F. Kennedy, Glyn O. Phillips, Peter A. Williams. – Royal Society of Chemistry;Hardback, 2011. – 372 р.uk
dc.relation.references5. Черно, Н. К. Біотехнологічний спосіб вилучення арабіногалактану із деревини сосни / Н. К. Черно, Л. С. Гураль, О. В. Ломака // Наукові праці ОНАХТ. – 2012. – Вип. 42. – Том 2. – C. 157-161.uk
dc.relation.referencesen1. Syrokhman, I. V. Tovaroznavstvo kharchovykh produktiv funktsionalnoho pryznachennia. Navchalnyi posibnyk, I. V. Syrokhman, V. M. Zavhorodnia. – K.: Tsentr uchbovoi literatury, 2009. – 544 p.uk
dc.relation.referencesen2. Kapreliants, L. V. Funktsyonalnye produkty: tendentsyy y perspektyvy, L. V. Kapreliants, H. A. Khomych, Nutrytsiolohiia, diietolohiia, problemy kharchuvannia. – 2012. – No 4. – P. 4-8.uk
dc.relation.referencesen3. Shesterin, V. I. Izuchenie sostava antotsianov vinohrada, V. I. Shesterin, V. P. Sevodin, Khimiia rastitelnoho syria. – 2013. – No 3. – P. 177-180.uk
dc.relation.referencesen4. John F. Kennedy, Gum Arabic, John F. Kennedy, Glyn O. Phillips, Peter A. Williams. – Royal Society of Chemistry;Hardback, 2011. – 372 r.uk
dc.relation.referencesen5. Cherno, N. K. Biotekhnolohichnyi sposib vyluchennia arabinohalaktanu iz derevyny sosny, N. K. Cherno, L. S. Hural, O. V. Lomaka, Naukovi pratsi ONAKhT. – 2012. – Iss. 42. – V. 2. – P. 157-161.uk
dc.identifier.citationenHural L., Kurylenko A. (2015) Naturalni soky, zbahacheni stabilovanymy humiarabikom antotsianamy vynohradu [Juices with stabilized grape anthocyanins in gum-arabic]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 44-45 [in Ukrainian].uk
dc.contributor.affiliationОдеська національна академія харчових технологій, Українаuk
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.