Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6437
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гураль, Л. | uk |
dc.contributor.author | Куріленко, А. | uk |
dc.contributor.author | Hural, L. | uk |
dc.contributor.author | Kurylenko, A. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:32:28Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:32:28Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Гураль Л. Натуральні соки, збагачені стабілованими гуміарабіком антоціанами винограду / Л. Гураль, А. Куріленко // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 44-45. — (Секція харчові технології). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6437 | - |
dc.format.extent | 44-45 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Натуральні соки, збагачені стабілованими гуміарабіком антоціанами винограду | uk |
dc.title.alternative | Juices with stabilized grape anthocyanins in gum-arabic | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 663.81-027.242 | uk |
dc.subject.udc | 634.8 | uk |
dc.subject.udc | 547.973-021.632 | uk |
dc.relation.references | 1. Сирохман, І. В. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення. Навчальний посібник / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. – К.: Центр учбової літератури, 2009. – 544 с. | uk |
dc.relation.references | 2. Капрельянц, Л. В. Функциональные продукты: тенденции и перспективы / Л. В. Капрельянц, Г. А. Хомич // Нутриціологія, дієтологія, проблеми харчування. – 2012. – № 4. – С. 4-8. | uk |
dc.relation.references | 3. Шестерин, В. И. Изучение состава антоцианов винограда / В. И. Шестерин, В. П. Севодин // Химия растительного сырья. – 2013. – №3. – С. 177-180. | uk |
dc.relation.references | 4. John F. Kennedy, Gum Arabic / John F. Kennedy, Glyn O. Phillips, Peter A. Williams. – Royal Society of Chemistry;Hardback, 2011. – 372 р. | uk |
dc.relation.references | 5. Черно, Н. К. Біотехнологічний спосіб вилучення арабіногалактану із деревини сосни / Н. К. Черно, Л. С. Гураль, О. В. Ломака // Наукові праці ОНАХТ. – 2012. – Вип. 42. – Том 2. – C. 157-161. | uk |
dc.relation.referencesen | 1. Syrokhman, I. V. Tovaroznavstvo kharchovykh produktiv funktsionalnoho pryznachennia. Navchalnyi posibnyk, I. V. Syrokhman, V. M. Zavhorodnia. – K.: Tsentr uchbovoi literatury, 2009. – 544 p. | uk |
dc.relation.referencesen | 2. Kapreliants, L. V. Funktsyonalnye produkty: tendentsyy y perspektyvy, L. V. Kapreliants, H. A. Khomych, Nutrytsiolohiia, diietolohiia, problemy kharchuvannia. – 2012. – No 4. – P. 4-8. | uk |
dc.relation.referencesen | 3. Shesterin, V. I. Izuchenie sostava antotsianov vinohrada, V. I. Shesterin, V. P. Sevodin, Khimiia rastitelnoho syria. – 2013. – No 3. – P. 177-180. | uk |
dc.relation.referencesen | 4. John F. Kennedy, Gum Arabic, John F. Kennedy, Glyn O. Phillips, Peter A. Williams. – Royal Society of Chemistry;Hardback, 2011. – 372 r. | uk |
dc.relation.referencesen | 5. Cherno, N. K. Biotekhnolohichnyi sposib vyluchennia arabinohalaktanu iz derevyny sosny, N. K. Cherno, L. S. Hural, O. V. Lomaka, Naukovi pratsi ONAKhT. – 2012. – Iss. 42. – V. 2. – P. 157-161. | uk |
dc.identifier.citationen | Hural L., Kurylenko A. (2015) Naturalni soky, zbahacheni stabilovanymy humiarabikom antotsianamy vynohradu [Juices with stabilized grape anthocyanins in gum-arabic]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 44-45 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Одеська національна академія харчових технологій, Україна | uk |
Ebben a gyűjteményben: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Hural_L-Juices_with_stabilized_grape_44-45.pdf | 299,26 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
FSI_2015_Hural_L-Juices_with_stabilized_grape_44-45.djvu | 31,42 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
FSI_2015_Hural_L-Juices_with_stabilized_grape_44-45__COVER.png | 526,76 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!