Utilize este identificador para referenciar este registo:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6418
| Título: | Оптимізація складу морозива молочного з крохмальною патокою |
| Outros títulos: | Optimization of the composition of milk ice-cream with starch syrup |
| Autor: | Бреус, Наталія Маноха, Людмила Басс, Оксана Поліщук, Галина Breus, Natalia Manoha, Lyudmila Bass, Oksana Polishchuk, Galina |
| Affiliation: | Національний університет харчових технологій |
| Bibliographic description (Ukraine): | Оптимізація складу морозива молочного з крохмальною патокою / Наталія Бреус, Людмила Маноха, Оксана Басс, Галина Поліщук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 14-15. — (Секція харчові технології). |
| Bibliographic description (International): | Breus N., Manoha L., Bass O., Polishchuk G. (2015) Optymizatsiia skladu morozyva molochnoho z krokhmalnoiu patokoiu [Optimization of the composition of milk ice-cream with starch syrup]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 14-15 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
| Data: | 8-Out-2015 |
| Date of entry: | 21-Dez-2015 |
| Editora: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
| Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
| UDC: | 663.674 |
| Page range: | 14-15 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6418 |
| Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
| Content type: | Article |
| Aparece nas colecções: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Ficheiros deste registo:
| Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| FSI_2015_Breus_N-Optimization_of_the_composition_14-15.pdf | 1,16 MB | Adobe PDF | Ver/Abrir | |
| FSI_2015_Breus_N-Optimization_of_the_composition_14-15.djvu | 100,81 kB | DjVu | Ver/Abrir | |
| FSI_2015_Breus_N-Optimization_of_the_composition_14-15__COVER.png | 490,42 kB | image/png | Ver/Abrir |
Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.